Satelit vs. O2 TV
Moderátor: Moderátoři
Satelit vs. O2 TV
S O2 memam zkusenost, ohledne naroku na zprovozneni po strance technicke, je treba co jsem si zjistil dostatecne rychle kabelove pripojeni,
modem a setobox.
Zakladni programova nabidka je asi obdobna jako ze satelitu, v cenach za sluzby O2 nemam uplne jasno. Zatim se mi asi ale jevi vyhodnejsi satelit (dejme tomu ve srovnani se Skylink ci CSlink), nebo je to jinak?
Muze k tomu i po strance HW nekdo neco dalsiho?
Re: Satelit vs. O2 TV
Hejnicek píše:Zakladni programova nabidka je asi obdobna jako ze satelitu, v cenach za sluzby O2 nemam uplne jasno. Zatim se mi asi ale jevi vyhodnejsi satelit (dejme tomu ve srovnani se Skylink ci CSlink), nebo je to jinak?
O2TV - a to je takový problém najít si to na jejich stránkách? - např. tady
Podmínkou je ale malá vzdálenost od digit. ústředny - "kyslíci" uvádějí, že do čtyř km, ale praxe je jiná. Už i tady se tuším psalo, že jim to chodí s bídou tak do jednoho km
Porovnání se satelitem (Skylink, či CSlink) si taky udělej sám
Ale satelit je satelit, spolehlivějŠí nemusí být za sněhových bouří, ale je to prostě jistější. Mám satelitní parabolu 80cm s motorkem, nastavených 14 satelitů a stejně používám jen 12 satelitů, abych byl "skromný".
A jednoznačně Skylink, je tam vše a zdarma.