Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Artaban001

#796 Příspěvek od Artaban001 »

koukal jsem do nového "Amára", bbyl tam článek, kterej visí na webu www.pavouk.org už aspoň 3 roky a jinak nic zajímavýho. Sem tam si ten časák koupím (rok 2010 jsem kupoval pravidelně), ale poslední dobou jsem nabyl dojmu, že skenování je ztrátou času. Další se mi už ani kupovat nechce. Jinak je dnes kolem 13. února, mělo by být v prodeji další číslo. Nemáte někdo možnost sem hodit oskenovaný obsah?
Nevím jak teď, ale koho ty reklamy prudily, nebyl problém rozehnout ty sponky, nalistovat první stránku a poslední z reklamama a vytáhnout - takto ten časopis docela i zhubl..
blues

#797 Příspěvek od blues »

Zdravím,
pěkně prosím, nemá někdo toto amáro ?
jde mi o tohle:

AR A 7/80/252 generátor tvarových kmitů 0,1Hz-100kHz kompletní návod,
velmi slušná úroveň

mám amára až od r. 85
BOBOBO

#798 Příspěvek od BOBOBO »

Kurňa blues , pročti nazpět nějakou tu stránku tohoto vlákna . Nečti názory , ale hledej stránky pro stažení .
stefan31

#799 Příspěvek od stefan31 »

to blues:- pred tými tridsiatimi rokmi som to postavil, zapojenie funguje na prvé zapojenie, len neviem, či dnes by to nešlo lepšie...

Stefan31
feliz_navidad

#800 Příspěvek od feliz_navidad »

blues: AR A 9/88 - generátor od stejného autora s mnohem lepšími parametry.
blues

#801 Příspěvek od blues »

BOBOBO,
já procházel ale ty na kterých by měly tyhle prehistorické ročníky tak nešly
nebo neexistovaly. Ale budu hledat dál, tak na mě hned nekurňuj, chlape
:)

Stefan / feliz,
sehnal jsem to za 300,- i v krabici, tak se chci podívat co v tom vlastně je.
patrikvarga

#802 Příspěvek od patrikvarga »

hafca

#803 Příspěvek od hafca »

Tady máš ke stažení Amaro 1952-2008 .Jsou to zazipované celé ročníky v pdf.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
blues

#804 Příspěvek od blues »

Pánové,
smekám a děkuji Vám všem za ochotu a rychlost.
patrikvarga je to přesně ono, dík.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#805 Příspěvek od CZJKP1 »

blues píše:Pánové,
smekám a děkuji Vám všem za ochotu a rychlost.
patrikvarga je to přesně ono, dík.

Pokud hledáš nějákou konkrétní věc /zapojení/ tak si stáhni aplikaci AR-BASE, tam napíšeš to, co chceš postavit, a ono Ti to vyhledá roky, měsíce, typ časpisu(zda jde o AR,PE,KTE atd), kde se dané zapojení nachází, čili Ti to najde třeba 10 možností, ty si to prohledáš v časopisech, vybereš si zapojení, které se nejvíc líbí, postavíš atd atd.

Též možno použít vyhledávač na jirky.webz.cz, nebo nejlépe oba, většinou mě to našlo odlyšené výsledky
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#806 Příspěvek od Jirka »

To je možný, že obě databáze dávájí rozdílné výsledky.

V ARbase mají vypsané konstrukce od roku 1952 do 2009 (podle webu) a to včetně Radiového konstruktéra a KTE.
U mně na webu jsou zatím články z AR od roku 1987 po 2011, v podstatě to co vyšlo na CD + aktuální čísla. AR 1952 - 1986 teprve zpracovávám. Je to ještě na dlouho. A KTE Radio mám úplně zvlášť.

Časem bych chtěl o obě dazabáze (1952-1986 a 1987-2011) taky sloučit. Předtím však budu muset vytvořit úplně nové vyhledávání, aby výsledky odpovídaly lépe dotazu, přidat volbu "hledat i před rokem 1990" a další upřesňující kritéria.
Jak rychle se to nové vyhledávání povede udělat, nevím. PHP a SQL nejsou úplně moje parketa.

Další věc je pojmenování článků. Sice jsem to u ARbase neověřoval, ale mohou mít, aby lépe vystihli obsah, jinak nadepsaný článek v databázi než je v časopise. U některého seznamu článků na webu jsem to tak viděl. U mé databáze se snažím dodržovat určitá pravidla a jedno z nich je držet se nadpisů v časopisu. Někdy to však taky nejde. Třeba u Konstrukční elektroniky, kdy je celé čislo na jedno téma a jeden nadpis pod sebou ukrývá mnoho konstrukcí. V tom případě je vypisuji pokud možno všechny, aby ty konstrukce byly dohledatelné.

Dalo by se toho k tématu napsat ještě hodně, ale to je pro uživatele databáze nezajímavé, tak to stačí. I tak jsem se nějak rozepsal...
pavel242

#807 Příspěvek od pavel242 »

Kdyby mněl někdo zájem tak obdoba AR v Německu je zde:
http://www.uloz.to/7948817/funkamateur-2010-pdf
Komplet celý ročník.
Mám i jiné zahraniční časopisy.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#808 Příspěvek od CZJKP1 »

Jirka píše:To je možný, že obě databáze dávájí rozdílné výsledky.

V ARbase mají vypsané konstrukce od roku 1952 do 2009 (podle webu) a to včetně Radiového konstruktéra a KTE.
U mně na webu jsou zatím články z AR od roku 1987 po 2011, v podstatě to co vyšlo na CD + aktuální čísla. AR 1952 - 1986 teprve zpracovávám. Je to ještě na dlouho. A KTE Radio mám úplně zvlášť.

Časem bych chtěl o obě dazabáze (1952-1986 a 1987-2011) taky sloučit. Předtím však budu muset vytvořit úplně nové vyhledávání, aby výsledky odpovídaly lépe dotazu, přidat volbu "hledat i před rokem 1990" a další upřesňující kritéria.
Jak rychle se to nové vyhledávání povede udělat, nevím. PHP a SQL nejsou úplně moje parketa.

Další věc je pojmenování článků. Sice jsem to u ARbase neověřoval, ale mohou mít, aby lépe vystihli obsah, jinak nadepsaný článek v databázi než je v časopise. U některého seznamu článků na webu jsem to tak viděl. U mé databáze se snažím dodržovat určitá pravidla a jedno z nich je držet se nadpisů v časopisu. Někdy to však taky nejde. Třeba u Konstrukční elektroniky, kdy je celé čislo na jedno téma a jeden nadpis pod sebou ukrývá mnoho konstrukcí. V tom případě je vypisuji pokud možno všechny, aby ty konstrukce byly dohledatelné.

Dalo by se toho k tématu napsat ještě hodně, ale to je pro uživatele databáze nezajímavé, tak to stačí. I tak jsem se nějak rozepsal...

Myslíš, že by se našlo něco, s čím bych Ti mohl v tom pomoc. Samozřejmě jen v době, kdy budu mít moc volného času a bude nuda. Kdyžtak mě dej vědet osobně na uvedené kontakty tj. mejl, SZ, atd.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#809 Příspěvek od CZJKP1 »

pavel242 píše:Kdyby mněl někdo zájem tak obdoba AR v Německu je zde:
http://www.uloz.to/7948817/funkamateur-2010-pdf
Komplet celý ročník.
Mám i jiné zahraniční časopisy.

Juknu na to
BOBOBO

#810 Příspěvek od BOBOBO »

No kdyby jsi měl , pavle , ještě tak dva-tři ročníky nazpět . Díky za všechny .
Zamčeno

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“