Duvsan píše:OK, vďaka za rady. Pomerám vinutia a dám ju tam.
Heater predpokladám myslíš žhavenie. Ale neviem nájsť datalisty, musím predpokladať, že je 6,3V.
Ale teraz musí ísť stranou, momentálne nemám čas.
Duvsane a četl sis alespoň
toto vlákno 
- do kterého jsi, mj., sám přispíval:
Duvsan píše:Tým VN si asi myslel celé VN trafo, že? Mne sa jaksi vybavila stará konštrukcia, keď za trafom bol ešte násobič. Správne šásko som nejak nenašiel, štandardná konštrukcia býva z VN cez odpor na žeravenie obrazovky (ale nie VN, ale iné vinutie, ktoré je súčasťou toho trafa). Označuje sa to ako HEATER.
"Válčíš na všech frontách" - a na nic nemáš čas (pak ta práce asi i tak vypadá).
Ty ale zřejmě měníš obrazovky tak často, jako já ponožky. Nvm, jestli se tu najde někdo, kdo mění obrazovky častěji než ty? A když už to děláš, tak bys měl napřed o tom aspoň něco vědět

Duvsan píše:Obrazovku som nakoniec vyhodil, bola nepoužiteľná. Čo som spomínal na predchádzajúcej strane sú s inou päticou. Teraz sa mi uvoľnili dve:
THOMSON A66EHJ13X01
PHILIPS A66EAK252X01 (sakra, toho Grundigu je škoda).
Je niektorá použiteľná? Ď
Taky o tom vím málo, ale aspoň něco - a přesto se do unáhlených výměn nepouštím.
V každém případě nepůjdou použít obě, páč THOMSONka bude mít V.C. 50Hz-ové, kdežto PHILIPSka 100Hz-ové

Duvsan píše:... Nejaké "báne" mám v zásobe (dúfam, že TV nie je 100Hz).
Obrazovka je SAMSUNG A66 QEW 13X47
A jestli ta telka je 50, či 100Hz jsi na začátku vlákna nevěděl ani ty sám - a nevím (a ani to nemíním zjišťovat) ani já - ale teď už to snad zjištěno máš (máš přeci dokumentaci

)