PixelOrgy píše:RadekB píše:Jo a pokud se nepletu, tak O2internet ADSL je jen za 500Kc ne ? Aspon tak je to v reklame.
No mozna v reklame.... 8Mbit ADSL je za 750 s DPH
EDIT:
ted koukam maji v ceniku 600.- .. no jeste to k tomu...ja mel nabidku za 750 :-/
To
RadekB - teď právě jsem domluvil s "Kyslíkama" - mám od loňského března ten jejich akční tarif
"O2 DUO" (tj. NET 8Mb + 300 min. na volání - za těch 500,-Kč/měs.), který mně právě končí. Smlouva-akce byla ale jen na 12 měsíců. Od března bych (podle pův. smlouvy) měl platit plnou taxu 898,-Kč/měs. - a to nevím, jestli by se to ještě nezvedalo o 1% (to zvýšené DPH: z 19 na 20%

).
Do konce února "běží" akce na pouze
O2 INTERNET, za těch 600,-Kč, jak píše
PixelOrgy.
Já jsem "ukecal" pokračování toho
O2 DUO za konečných 620,-Kč/měs. (už s novým DPH). Ale o tomhle jsem věděl už od kolegy - ten to takhle prováděl už po vánocích.
Bydlím tak 200 - 300m od digit. ústředny a taky jsem se nedostal přes 4Mb (často to neměřím), ale jinak vcelku spokojenost. Do loňského února jsme jeli skupinově na baráku (bylo nás 9) WIFI - sice jen za 300,-Kč/měs., ale jen NET a bylo to podstatně pomalejší - proto jsem se těm "Kyslíkům" ještě na rok upsal