řídicí jednotka trouby MORA 4807

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

řídicí jednotka trouby MORA 4807

#1 Příspěvek od Crifodo »

přinesli mi nefunkční, deska bez napájení, přerušená zapájená pojistka 300 mA před smd pwm VIPer22A.
Při pokusu o start to periodicky cykluje a přelejzá přes 300 mA. Nemá někdo schéma nebo zkušenost se závadou?
Přílohy
m2.jpg
(37.06 KiB) Staženo 371 x
m1.jpg
(52.12 KiB) Staženo 296 x
sefi

#2 Příspěvek od sefi »

skusil by som vymeniť ten VIPER 22A nie je drahý, alebo datashet nan nájdes, alebo či ho niečo neskratuje...
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

Už to šlape, asi tomu ani nic nebylo. Naprázdno se ten geniální viper rozbíhá s proudovými cuky, které jsou asi po čase schopné utavit pojistku. Automatic burst mode in low load condition. Je tam tlumivka s odbočkou a sekce s 16V byla (ne)propojená drátovou propojkou - studeňák. Ať žijou nové, bruselské PBfree cool pájky :barf:
Ta trouba je taky výkřik, ventilátor na nižší otáčky drnčí jako nejstarší pražská tramvaj a při plných otáčkách mi trouba položená na zem rozrezonuje podlahu v celým bytě :x
Displej obsahuje hodiny a přitom nemá zálohovací baterii ani kond...

Na základě Vašich kuchařských zkušeností můžete experimentovat se všemi funkcemi trouby a objevit tak ohromné možnosti této trouby
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Ten viper je kurvítko budoucnosti . Životnost je pod 12 měsíců . :lol:
sefi

#5 Příspěvek od sefi »

ja som mal raz podobný modul z umyvačky riadu, asi dvojročná, kde bol podobmý zdroj a dosť mi to trvalo najť chybu a všeličo som pomenil a nakoniec bola chyba iba v premosteni medzi dvoma stranami plošáku.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“