AKAI VS-G 445 při play jen čb

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

AKAI VS-G 445 při play jen čb

#1 Příspěvek od mi-ro »

Nemám manuál a potřebuji video při play dostat do PAL, přehrává asi v SECAMu, má nepřirozená slabý barvy. Poradíte jak na to? dík předem.
..to bude jen ňákej odpůrek
biker77

#2 Příspěvek od biker77 »

Pouze přes DO v menu. Jaký je tam použitý videoprocesor?
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

DO mám, ale v menu není možno nastavit systém play. Mám obavy, že se bude jednat o nějakou nechutnou závadu, obraz při play je i trochu barevný, chybí zelená a trochu modrá, je nepřirozeně do žluta. Obraz z tuneru je OK. Typ procíku nevím, je ze spoda na bordu.
carpenter

#4 Příspěvek od carpenter »

Podle meho je blbě nastaven výstup ze skartky maš tam nastaveno výstup RGB tak skus v menu přepnout na CVBS a napiš jak to dopadlo.
mi-ro

#5 Příspěvek od mi-ro »

To menu videa je docela primitivní, nejen že tam není volba RGB-CVBS ale neí ani možnost volby PAL SECAM. Usuzuju teda, že je špatně nastavenej dekodér nebo nějakej elyt okolo dekodéru. No a vzhledem k tomu, že zákoš to chce "jen" vyčistit (co jinýho by to mohlo být) a vyjádřil se o ceně něco jako 300,- , tak jsem to odložil a nehodlám hledat závady v identifikaci. Leda že bych měl dlouhou chvíli a 300 zase nejsou k zahození a nebo to je opravdu v nastavení.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Odkedy maju videa RGB vystup? A pochybujem, ze tam bude konvertor TV normy.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od durkovic »

presne tak videa nemajä RGB iba CVBS, norma je bud volitelna v menu alebo mutene prepínačočom vzadu (PAL/SECAM/AUTO) alebo na prednom panely pod krytkou, alebo potom len voľba AUTO bez možnosti prepinania noriem, a video sa switchuje samo. potom jedine hľadať okolo alebo v ceste videoprocesoru. ano elytky su mrchy , riešil som podobnu zavadu na jednom HITACHI a doriešil len čirou nahodou.

veľa zdaru.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “