Motokultivátor MS16 a motor BRIGGS & STRATTON MODEL 13H
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Motokultivátor MS16 a motor BRIGGS & STRATTON MODEL 13H
Potřeboval bych poradit jak očistit nebo dát do provozu ten motor který je v něm BRIGGS & STRATTON MODEL 13H. Jarní práce začaly a po zimě jsem to chtěl nastartovat a ono nic problém bude asi v karburátoru protože svíčka je suchá kdo má s tým zkušenosti tak díky za rychlou pomoc.Poznámka píši to jsem protože nevím o žádném fóru na kterém se tím zabývají kdyby někdo věděl o nějakém fóru tak byl bych rád díky.
A kutilmile - nelituju tě
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně BaS -Díky za info, přesně tohle mi dělá taky, úžasný kladenský opravář mě s tím vždycky vypakoval, že jemu to chytne. Pak jsem při sejmutém filtru vypozoroval, že palivo stříká jen při určité dynamice pumpování, rázně přímo na střed, žádné pomalu a důkladně nefunguje. A kralupský opravář jen podle popisu řekl membrána. Ještě bych řekl že přes zimu benzín ztratí nejtěkavější část a pak blbě chytá, takže rozhodně doplnit čerstvý.
Jo a dobrá perlička je utěsnit to děravé víčko, to už jsem taky viděl a představte si, ono to pak nefunguje
A pokud někdo víte jak mají být ty samopřidávací plíšky s pérkem, tak to by se mi taky hodilo.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
Fotka002.jpg- (108.98 KiB) Staženo 179 x
-
Fotka001.jpg- (152.68 KiB) Staženo 177 x