Zemná káblova spojka
Moderátor: Moderátoři
Zemná káblova spojka
poradte mi prosim nejaku kvalitnu kablovu spojku do zeme. Vlastny elektricky spoj mi nerobi problem, potrebujem poradit ohladom izolacie toho spoja v zemi, kde potom tento spoj bude vystaveny posobeniu vlhkosti, vody.
Potrebujem spojit kabel CYKY 1.5mm v zemi.
Dakujem. cabernet.
Děkujeme za vaši návštěvu na našem stánku na Ampéru.
Zajímal jste se o silikonovou zalévací hmotu Sylgard 170 v malých baleních. Nejmenší balení je 2 kg souprava (1 kg + 1 kg). Tuto soupravu vám mohu nabídnout takto:
Sylgard 170, 2 kg souprava
Kč 1.400,-/kg bez DPH + 80 Kč poštovné
Materiál je standardně skladem v Praze. Dodávka je možná ihned.
Budu se těšit na případnou spolupráci.
Zdraví,
Martin Krb
jednatel
Biesterfeld Silcom s.r.o.
Novodvorská 994
142 21 Praha 4
Czech Republic
Tel: +420 241 490 231
Fax: +420 241 490 094
Mobil: +420 602 337 818
e-mail: martin.krb@bisi.cz
www.bisi.cz
Jinak nyní jsme zalévali s tchánem acidurku roztaveným tvrdým asfaltem .
BOBOBO píše:Jinak nyní jsme zalévali s tchánem acidurku roztaveným tvrdým asfaltem
Spojoval jsem CYKY 4×4 ve velké acidurce pro průřez 6mm2, spoje na očka a zalito dentakrylem. Spoj fungoval bez problémů asi 20 let než někdo uřezal kabel nad zemí a ukradl i s rozvaděčem. Jinak se pro spojky používala zalévací hmota K2 nebo přímo asfalt.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
http://www.gme.cz/cz/s-tekuta-izolacni- ... 9-102.html
nebo
http://www.gme.cz/cz/s-pl431-g30-p749-085.html
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Paja250 píše:Co jsem viděl u firmy pracující pro EON, dávali kabelový spojky tohohle provedení.
Akorát ty spojovací dutinky neměli krimpovací, ale se šrouby s trhací hlavou.
jj toto použivaju naši elektrikari celkom fajn vec. Draty sa strkaju do hlinikovych dutiniek a lisuju. Ohrievaju prenosnym PB horakom
Telekomunikacie maju ine spojky zmrštovcie bužirky maleho priemeru s lepidlom v nutri. Cele to omotaju x verziami pasky + nylonovym spagatom koli pevnosti nejakou vrstvou tienenia a vulkanizačnou gumou cele je to nakoniec uzavrete v plastovej krabičke. Predpokladam vulkanizačnu gumu takže to vodu nemože prepuštať inak by sa to nepoužívalo.
Kde su tie časy rychleho eprosinu ked sa kabel strčil len do plechovky v ktorom sa miešal eprosin, alebo ked prisli prve rychlo schnuce eprosiny...miesal miešal a prisiel o skrutkovač ostal v plechovke s eprosinom zataveny, alebo liatinove spojky zalievane smolou, pripadne kalafoniou.