Centrální zamykání Felicie
Moderátor: Moderátoři
pepeka píše:Už som to opravil: Niekde bol prerušený + vodič do krabičky z poistky č. 16. Vymenené a funguje.
Prosím o upřesnění nalezení závady. Mně centál funguje, ale zamykají se po chvíli samy dveře. Zjistil jsem, že se po otveření obou levých dveří nerozsvěcí lampička v kabině, ale jen v zavazadlovém prostoru.Pokud nastupuje i spolujezdec, tak je to OK, lampička kabiny funguje a dveře se nezamykají. Do ŘJ se prostě nedostává signál z dveřních spínačů levé strany a tak se opět zamkne. Bez měření to asi dál nepůjde, jen mě klame, že to osvětlení v kufru funguje???
pokud nesepne dveřní spínač nerosvítí se stropní světlo a ŘJ centrálu nedostane informaci o otevření dveří a pokud máš nastavenu funkci ZNOVUUZAMČENÍ tak se ti centrál cca po minutě znova zamkne.
BOBOBO píše:Nevím Pavle , kolikrát jsi byl ve feldě , ale tam ještě spojitost dveří a jednotky neexistuje .![]()
ve feldě sem každou chvíli tatík má 1.6ku kterou sem vybavil centrálem s dálkou od jablotronu a řj tohoto centrálu potřebuje mínusový výstup z dveřního spínače pro funkci znovuuzamčení
a pokud by tam měl náhodou třeba alarm CA320 od téže fy. tak tam je toto spojení s dveřma potřeba taky nebot tento alarm má funkci že při otevření dveří rozsvítí i stropní světlo. proto sem psal že záleží na tom co tam je za zařízení a jak je zapojené