Kamera do auta - nabíjení/napájení
Moderátor: Moderátoři
Kamera do auta - nabíjení/napájení
Prosím o radu - mám čínskou mini kameru, která se nabíjí (aku li-ion 3,7V) po připojení k pc přes usb. To, co mne zajímá:
1.) Hrozí nějaký problém, když bych tuhle kamerku v autě napájel přes usb (zapojeny pouze 2 napájecí kontakty) pomocí adaptéru do zapalovače (12V->USB)? Tím problémem myslím hlavně to, aby mi třeba baterka nebuchla do ksichtu.
2.) Mohu tuhle kameru dobíjet doma po připojení k adaptéru pro napájení 3,5'' hdd (230V->5V a 12V), opět přes usb s pouze nap. kontakty?
Díky za pomoc
K tve otazce c2.
Nez budes laborovat tak lepsi bude koupit adapter na 220 s vystupem usb. Jesli mas mini usb na kamere, tak rovnou s timto koncem. Je to bezpecnejsi pro tu kameru. Nektere mobily pouzivaji nabijecku s vystupem miniusb, tim bys kamerku mohl nabijet taky. A jak se nabije baterka, radeji bych nabijeni ukoncil.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Stará známá web-page: http://www.nomad.ee/micros/mc34063a/index.shtml ...
stránka dobrá, ale poradil by jsi co znamená a co mám dosadit do "Vripple" a "Fmin"?
u toho výstupního proudu je nutné dosadit nějakou hodnotu nebo to lze nechat prázdné? když bych tam cvaknul např. 200mA, znamená to, že ta kamera bude moct brát max. 200mA a nebo že na výstupu bude pořád 200mA po připojení kamery?
A kutilmile - nelituju tě