Nedostatek prostredku QDI P4I865A, W7
Moderátor: Moderátoři
Co me dostalo, tak s tv tunerem v pci slotu se rozjede instalacka XP. Obraz je pri instalaci normalni, jako vzdy.
V PCI slotu necham tv tuner. A otazka zni: Proc se rozjede instalace os XP a nerozjede se instalace os W7. Proc instalaci os W7 muze zablokovat tv tuner v pci slotu. A os XP prof. to vubec nevadi. W7 jsou z netu ale neverim ze je to tim od kud jsou. Mozna je to nejake z prvnich verzi, v dalsich, verzich W7 je to uz osetreno. Co ja vim. Jen hadam.
Edit: sehnal jsem jinou instalacku W7 a je to stale stejny. Sezenu si nahradni disk a zkusim instalacku xpecek.
Uz behem instalace se mi obraz pres puvodni dojem, ze je vsechno ok, tak uplne nezdal. Po nainstalovani os a spusteni XP SP1me bylo vse jasne. Obraz byl opet v rezimu 16 barev. System nerozpoznal GF 6600, jako vzdy, ale to nema na tech 16 barev vliv, viz text dole. Nepovedlo se mi ani nainstalovat posledni i starsi ovladace nvidia. Po odpojeni tv tuneru a zapnuti pc se obraz vratil do normalnich barev. Nejak jsem zapomel se podivat v jakem rezimu je zobrazovani. Ale urcite to nebylo 16 barev. Na kudoz 7x jsem mel pri instalaci OS vzdycky v pci slotu tu tv kartu. A problem s instalaci ovladacu nikdy nebyl. A pred instalaci ovladacu graficke karty GF 6600, cerstve nainstalovany os, obraz nikdy nejel v 16 barvach.
A uz me TV tuner DTV 2000H Plus do pci slotu muze byt ukradeny. Dekuji vsem za snahu mi pomoci. Ale neni me souzeno tuto svinarnu rozresit.