DVB-T USB TV dongle s ceskym EPG
Moderátor: Moderátoři
DVB-T USB TV dongle s ceskym EPG
- Gringo_Joe
Ja na linuxu pouzival AverMedia, drive se delaly s redukci, dneska jsou i primo s konektorem na externi antenu. Napriklad http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... L0W60A3X0I
Kdyz jsem si tuner vybiral ja, vzal jsem si USB, protoze se da pripojit i do notebooku, da se vzit s sebou, a predpokladam, ze USB vymre ze vsech sbernic posledni. Podpora po Linux je dobra z hlediska snadne instalace, ale treba EPG cesky jsem nerozchodil, misto diakritiky rozhozene pismenka, co jsem ani netusil, ze existuji (ale tak pro me to neni dulezite)
Na Win XP slo vsechno v pohode, vcetne EPG s diakritikou, predpokladam, ze ve Win7 to bude stejne.
Sám jsem se s tím setkal, u NB ,který měl jen rychlost 1,5 Gb a nestačil,
musel jsem si pořídit TV kartu do Expres portu, ten tolik nezatěžuje procesor. Pro USB jsem zkoušel několik typů. Nejlépe, by bylo kdybys sis to mohl odzkoušet. Ja to tak provedl , koupil se USB , vyzkoušel a když to nestíhalo, tak jsem to vrátil.
Jarda
- Gringo_Joe
No a druhemu dotazu: kdyz pripustime, ze mas ten SW, neni tam nahodou nejaka modulace, tudiz by se muselo najit jeste neco, co to rozkoduje?