Solidna firma ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Atlan

Solidna firma ?

#1 Příspěvek od Atlan »

Dobry en ma niekto skusenost s tymto internetovým obchodom ? http://www.e-kosik.cz/
Aj mi nieco poslu ci len pridem o peniaze ?
DAkujem len prakticke skusenosti s tym to obchodom poprosim.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Firma bez jména s jednatelem z Uherského Brodu a ND pro všechno a nejsou plátci DPH ? Jednatel ve firmě bez plátectví DPH a chybějící název firmy - to bude fakt to růžové. A kdo by od nich tedy něco bral, když nedostane platný daňový doklad ? Možná jen na dobírku, ale to už vyjde nastejno od jiných.

Jo a Obchodní podmínky a Jak nakupovat, tak to mají opravdu kvalitně provedené. :wink:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je normální živnostník a to, že neplatí DPH, určitě není trestný čin. Pro plátce DPH je to nanic, ale pro běžné opraváře bez ŽL či neplátce DPH je to úplně jedno, zda platí, či neplatí DPH.

Ovšem "záběr" má široký, hlavně ta "demolice a příprava staveniště" se k elektru opravdu hodí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
fero7

#4 Příspěvek od fero7 »

ZdenekHQ píše:Ovšem "záběr" má široký, hlavně ta "demolice a příprava staveniště" se k elektru opravdu hodí.

Tak to je najviac podozrive!
Taky siroky zaber a nie je platcom DPH?
To vyzera ze sa akurat hraju na miestnom pieskovisku.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Většina lidí starý ŽL neruší, jeden rok kopeš zákopy, druhej rok provozuješ e-shop na netu. :)
]
p32

#6 Příspěvek od p32 »

ZdenekHQ píše:To je normální živnostník ....

Tak to asi není. Normální živnostník se stará o své jméno a udělá si stránky pořádně. Nabízet firmám : "Máte zájem stát se našim partnerem a odebírat za velkoobchodní ceny? Stačí nás kontaktovat. " zboží za VC a nedat jim možnost uplatnit odpočet DPH, tak to není normální. Jen opravy dnes nikoho moc neuživí, natož firmu a proto musí také nakupovat a prodávat a při tom se tak nějak automaticky stává plátcem DPH a proto spíše nakoupí od plátce než od neplátce. Ale možná se pletu. :wink:

V kontaktech není název firmy, ale jednatel ano, jako by to bylo eseróčko. Název firmy by mělo být jeho jméno a místo "Jednatele" by mělo být něco jako "Kontaktní osoba".

Prostě mi ty stránky připadají jako ukradené a předělávané. To je ale jejich problém, jen bych mu nebo jim prostě nevěřil, když si neumí udělat pořádek ani na hlavní stránce.
Přílohy
OP.jpg
(35.61 KiB) Staženo 74 x
JN.jpg
(77.99 KiB) Staženo 83 x
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

Máš zajímavej prohlížeč, mě to nedělá.

Spousta živnostníků začátečníků se stydí za svoje jméno a raději se tváří jako "firma". Je to klasická chyba a nepůsobí to dobře.
]
kevin_mitnick

#8 Příspěvek od kevin_mitnick »

ZdenekHQ píše:Většina lidí starý ŽL neruší, jeden rok kopeš zákopy, druhej rok provozuješ e-shop na netu. :)

Jo, asi tak... Asi 2 roky zpatky jsem si v tom delal poradek kdyz jsem zakladal s.r.o. a s prekvapenim jsem zjistil, ze mam platny ZL jeste i na poradani diskotek, "prodej jidla a napoju ambulantni formou" = stanek s pivem a klobasou na jarmarku a dokonce na "uklidove sluzby"... Jo, tenkrat 20 let zpatky to byl dobry privydelek na studium.
p32

#9 Příspěvek od p32 »

ZdenekHQ píše:Máš zajímavej prohlížeč, mě to nedělá.

Spousta živnostníků začátečníků se stydí za svoje jméno a raději se tváří jako "firma". Je to klasická chyba a nepůsobí to dobře.

To je výřez z toho obrazu. Tu chybu nedělá prohlížeč, ale ty webovské stránky ! Prohlížeč ti blbě zobrazuje text a obrázky, když to autor stránek neumí ošetřit, ale nikdy nezobrazuje základní kód stránky.

Ano, začátečník by to mohl být, výsledek je vidět.
Andrea

#10 Příspěvek od Andrea »

p32 píše:Tu chybu nedělá prohlížeč, ale ty webovské stránky !

Obávám se, že to je chyba prohlížeče, je to zakomentované, tak pokud to prohlížeč nezná, nemá to zobrazovat.
p32

#11 Příspěvek od p32 »

Je zbytečné se o tom hádat. Každý kdo dělá stránky tak ví, že FF zobrazuje jinak než IE 6 a IE6 zase jinak než IE9. Řeč je jen o neošetřené chybě na těch stránkách, protože v jiné části to nedělá a na jiných stránkách také ne. :wink:
Andrea

#12 Příspěvek od Andrea »

V té špatně zobrazené části žádná chyba není, chyba je v IE, je o tom diskuse na netu, IE potřebuje za <!-- a před --> mezery, jinak to nesežere jako komentář. :wink:
p32

#13 Příspěvek od p32 »

Jo, to právě myslím. Já jsem všechny stránky ošetřoval na tyto chyby a nikdo si zatím nestěžoval. Problém je právě v tom, když někdo používá PC sestavu s IE6 a není to s pohodlnosti ošetřené. IE5 je staré a ošetřovat to už třeba není, ale IE6 a FF 3 jsou stále používané. Samozřejmě, že někdo bude tvrdit, že dnes stačí kontrolovat na IE8/9 a FF4, ale to je právě ten rozdíl, kdy ten co něco nabïzí, tak bere v úvahu i ty starší uživatele (ne věkově), co to ještě nezměnili na to nové (HW i SW), ale přitom by měli větší zájem o zboží než ti s novým HW i SW. Já bych se snažil pro lepší obchod ošetřit stránky i pro ty staré prohlížeče, kterých je stále dost a dost.
Taky raději dělám eshopy v PHP4 než PHP5, protože pojedou všude a nemusím řešit, kde hosting používá PHP 4 a kde PHP 5. Ale to je věc názoru a ten můj je možná už zastaraĺý. :wink:
Andrea

#14 Příspěvek od Andrea »

No tak hlavně ze jsme se shodli, že chyba je v prohlížeči, že špatně interpretuje správně napsaný html kód. :)
p32

#15 Příspěvek od p32 »

Ale kdeže, to ses shodla snad jen ty.
Chyba je prokazatelně ve scriptu a dělá to i v IE9. Proč je lajdácky udělaná FF a ošetřuje takové chyby, to je záhadou.

Nebo máš představu o tom, co může být v prohlížeči špatné, když nereaguje pozitivně na např. vynechané uvozovky ?

Toto je ukázka kvalitního kódu:

<div class="bannerfooter_text">
<a href="http://www.e-kosik.cz</a>
</div>

Ty uvozovky by se neměly automaticky spravovat ve FF a to další samozřejmě.
A těch chybějícïch zakončení DIVů (</div>) je tam taky dost. Kontrolováno jak z IE9 tak i z FF4.

Ajestlijespravnepsatbezmezer,taktotoasibudetorůžové :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“