Solidna firma ?
Moderátor: Moderátoři
Solidna firma ?
Aj mi nieco poslu ci len pridem o peniaze ?
DAkujem len prakticke skusenosti s tym to obchodom poprosim.
Jo a Obchodní podmínky a Jak nakupovat, tak to mají opravdu kvalitně provedené.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem "záběr" má široký, hlavně ta "demolice a příprava staveniště" se k elektru opravdu hodí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:To je normální živnostník ....
Tak to asi není. Normální živnostník se stará o své jméno a udělá si stránky pořádně. Nabízet firmám : "Máte zájem stát se našim partnerem a odebírat za velkoobchodní ceny? Stačí nás kontaktovat. " zboží za VC a nedat jim možnost uplatnit odpočet DPH, tak to není normální. Jen opravy dnes nikoho moc neuživí, natož firmu a proto musí také nakupovat a prodávat a při tom se tak nějak automaticky stává plátcem DPH a proto spíše nakoupí od plátce než od neplátce. Ale možná se pletu.
V kontaktech není název firmy, ale jednatel ano, jako by to bylo eseróčko. Název firmy by mělo být jeho jméno a místo "Jednatele" by mělo být něco jako "Kontaktní osoba".
Prostě mi ty stránky připadají jako ukradené a předělávané. To je ale jejich problém, jen bych mu nebo jim prostě nevěřil, když si neumí udělat pořádek ani na hlavní stránce.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Spousta živnostníků začátečníků se stydí za svoje jméno a raději se tváří jako "firma". Je to klasická chyba a nepůsobí to dobře.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick
ZdenekHQ píše:Většina lidí starý ŽL neruší, jeden rok kopeš zákopy, druhej rok provozuješ e-shop na netu.
Jo, asi tak... Asi 2 roky zpatky jsem si v tom delal poradek kdyz jsem zakladal s.r.o. a s prekvapenim jsem zjistil, ze mam platny ZL jeste i na poradani diskotek, "prodej jidla a napoju ambulantni formou" = stanek s pivem a klobasou na jarmarku a dokonce na "uklidove sluzby"... Jo, tenkrat 20 let zpatky to byl dobry privydelek na studium.
ZdenekHQ píše:Máš zajímavej prohlížeč, mě to nedělá.
Spousta živnostníků začátečníků se stydí za svoje jméno a raději se tváří jako "firma". Je to klasická chyba a nepůsobí to dobře.
To je výřez z toho obrazu. Tu chybu nedělá prohlížeč, ale ty webovské stránky ! Prohlížeč ti blbě zobrazuje text a obrázky, když to autor stránek neumí ošetřit, ale nikdy nezobrazuje základní kód stránky.
Ano, začátečník by to mohl být, výsledek je vidět.
Taky raději dělám eshopy v PHP4 než PHP5, protože pojedou všude a nemusím řešit, kde hosting používá PHP 4 a kde PHP 5. Ale to je věc názoru a ten můj je možná už zastaraĺý.
Chyba je prokazatelně ve scriptu a dělá to i v IE9. Proč je lajdácky udělaná FF a ošetřuje takové chyby, to je záhadou.
Nebo máš představu o tom, co může být v prohlížeči špatné, když nereaguje pozitivně na např. vynechané uvozovky ?
Toto je ukázka kvalitního kódu:
<div class="bannerfooter_text">
<a href="http://www.e-kosik.cz</a>
</div>
Ty uvozovky by se neměly automaticky spravovat ve FF a to další samozřejmě.
A těch chybějícïch zakončení DIVů (</div>) je tam taky dost. Kontrolováno jak z IE9 tak i z FF4.
Ajestlijespravnepsatbezmezer,taktotoasibudetorůžové