Sháním schéma, nebo lépe plán na Bravo TFG66

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schéma, nebo lépe plán na Bravo TFG66

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . V radioburze jsem "vyhrál" sporák Bravo TFG66 . Po příjezdu na místo jsem zjistil , že mi původní majitel mírně skryl , že jde o stavebnici . :D Deska mimo a bez kabeláže . Takže jestli někdo má přímo zapojovací plán , případně i S katčísly . Inu stačilo by i schema . DĚKUJI
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Nemá to ještě nějaké označení? Zatím jsem v zásobách našel zapojovací plán na Bravácké sporáky B-4115 a B-4128 - není to jeden z nich? Obaj sou podobně zapojené (4 plotny, 4 přepínače, trouba 2 tělesa + gril, v jednom případě ventilátor). Zakusím pohledat ještě někde (i v papírové dokumentaci) a potom to třeba někam hodím (ale to až po práci) :wink:
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Ta sklokeramika má 4 plotny a trouba je multifunkce , 3tělesa a ventilátor . Bohužel mne tlačí čas , musím se dopoledne rozhodnout , zda si ho odvezu . Jinak díky za snahu . Jiné číslo jsem nenašel ....
ohryzek36

#4 Příspěvek od ohryzek36 »

Už jsem to někde (asi) našel - ale budu to muset naskenovat :wink:
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Dám na tebe , odvezu ho , díky , zdar . Tímto se nebráním dalším tipům na schema . :D
pepito

#6 Příspěvek od pepito »

Je to dělané v Turecku - stejné sporáky se sem vozily pod značkou TEBA. Bohužel mám schéma v pracovním PC, tak pokud nepochodíš, dej vědět a v pondělí ti ho pošlu.
ohryzek36

#7 Příspěvek od ohryzek36 »

Mám tady ty schémata. Jsou sice k dvěma typům (TFG66 a TFG66-1), každé je nakreslené trochu jinak (jedno je o dost míň čitelnější), ale po zběžném projítí vypadají stejně - TFG66 je asi přímo s fabriky a TFG66-1 je už překreslené v Jablonném :D . Jiné schémata jsem nenašel, ani technické data (ohledně výkonu, příkonu a tak), jedině troubu rozkreslenou v rozloženém stavu + seznam dílů.

Mimochodem - skener nefungoval (nebo spíš nový PC si s ním nevěděl rady), tak je to nakonec nafocené foťákem.
Přílohy
TFG66-1.jpg
(181.2 KiB) Staženo 9 x
TFG66.jpg
(153.28 KiB) Staženo 10 x
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Pánové děkuji . Bohužel než jsem dorazil , obdržela stavebnice jiného majitele . Určitě toto schema najde svého uživatele , u mne alespoň v paměti PC . Co jsem mohl nahlédnout do bedny , tak mi jednodušší pro práci přijde schema č.1 .
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Pro info , z fabriky mi zaslali schema níže uvedené .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“