Sháním schema TV TVS55TMC

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schema TV TVS55TMC

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Viz výše , sháním schema TV TVS55TMC , Jede OK , byl jen vylomen scart . Kupodivu jsem k tomu vyhrabal nějaký ovladač z tašky a spolupracuje . Jen mne mrzí , že sám nepřepne na video . Cesty na desce jsou , ale neosazeno . Třeba jen propojky , nemám schema , třeba tento procík nezvládne . Za schema , ještě lépe podobné se zapojením přepnutí VIDEOvstupu děkuji . Jestli jsem dobře identifikoval je tam TA9637 .
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Neznám a pokud je to TTS55TM, mělo by to být Gorenje E5 a to stáhneš na netu. Ten obvod bude zjevně opsán špatně (anebo jsme oba blbě..). Prověř to.

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
kokun

#3 Příspěvek od kokun »

TV TVS55TMC :?:
Model část. "zkomolen" - předpokládám, že se jedná o telku TESLA TELEVISION (čili "rožnovská" TESLA) :wink:

T TV S55TM má (jak ostatně uvádí i Killroy) šásko E5 - "C-éčko" na konci (v tom modelu) mně ale nic neříká (zřejmě jen nějaká odlišnost).
Co mně ale zaráží, že i zde "kovaní" nedovedou napsat ten model telky správně - za nedůslednost v psaní tu dr*bu snad každého třetího :cry:
Například tady:

kokun píše: ...
Takže zase nedůslednost v psaní :cry:

Když mně někdo napíše: TESLA M37 - tak přemýlím o co se může jednat (jestli o nějaký teslácký mgf., či o co ...) - taky to odporuje pravidlům - bod 4.
Když ale napíšeš: T TV M37TM, tak hned vím, že se jedná o telku -
T TV (to je ta TESLA TELEVISION !!! - "rožnovská") ... M37 (monitor. typ - 37cm=14") ... T (má TXT) ... M (mono) :wink:
...
Honza - kokúň

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Díky zkouknu .
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Náš interní mravokárce má opět pravdu , takže viz níže , by i další viděli , co může být vidět a co si vybrat . Asi budu již jen takto zadávat . Na dostavbu zatím není čas . Musel jsem jaksi v 11,59,59 předělat TV rozvod pro máti .
Přílohy
IMG_0038-1.JPG
(39.8 KiB) Zatím ještě nestaženo
IMG_0037.JPG
(41.1 KiB) Zatím ještě nestaženo
IMG_0036.JPG
(21.99 KiB) Zatím ještě nestaženo
kokun

#6 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše:Náš interní mravokárce má opět pravdu , ...

:lol: :lol: :lol: - aby ne!
Tak jsi potvrdil i typ šasi - doufám, že už ho máš někde z NETu i stažené :wink:
Honza - kokúň

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Už mám vybráno zapojení procáku , je ale na automat zakresleno , mrkev v zimě ... Trand a tři odpůrci , až bude čas , dám vědět .
kokun

#8 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše:... Jen mne mrzí , že sám nepřepne na video . Cesty na desce jsou , ale neosazeno . Třeba jen propojky , nemám schema , třeba tento procík nezvládne ...

Pročti si toto vlákno - nebudeš mít podobný problém (nízké napětí z pinu8 SC - formát obr. ze "sexboxu" je jiný, než 4:3?) :roll:

Šásko E5, by mělo umět automaticky přepínat do AV: povel PERI jde přes T909 a 3 rez. (jsou to zřejmě ty, o kterých píšeš) na µC-IC901 - pin10 (STAT-AV). Nemusí ale umět zareagovat i na nižší napětí (PERI) z pinu8 SCARTu.
Když upravíš dělič T909, tak by to pak reagovat mohlo :wink:
Honza - kokúň

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Právěže ten není osazen ... Cesta od scartu končí v luftě .
kokun

#10 Příspěvek od kokun »

Tak máš zřejmě nějakou "ekonomickou" (ošizenou) variantu tvp - sch. se vždy kreslí "se vším všudy" - když ale těch pár součástek doplníš (jak máš koneckonců v úmyslu), tak bys to rozchodit mohl.
Nenapadá mně nic, jestli by ještě mohl vyvstat nějaký sw problém - uvidíš :wink:
Honza - kokúň

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Bohužel ani po doplnění chybějících dílů nepřepíná procík automaticky , asi jiný FW .
rnbw

#12 Příspěvek od rnbw »

Asi to treba nastavit v servisnom menu.
BOBOBO

#13 Příspěvek od BOBOBO »

TV je už po exportu . :D Je na chalupě 230km daleko . A stejně bych nevěděl kam a jak .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“