Sháním schema TV TVS55TMC
Moderátor: Moderátoři
Sháním schema TV TVS55TMC
Model část. "zkomolen" - předpokládám, že se jedná o telku TESLA TELEVISION (čili "rožnovská" TESLA)
T TV S55TM má (jak ostatně uvádí i Killroy) šásko E5 - "C-éčko" na konci (v tom modelu) mně ale nic neříká (zřejmě jen nějaká odlišnost).
Co mně ale zaráží, že i zde "kovaní" nedovedou napsat ten model telky správně - za nedůslednost v psaní tu dr*bu snad každého třetího
Například tady:
kokun píše: ...
Takže zase nedůslednost v psaní![]()
Když mně někdo napíše: TESLA M37 - tak přemýlím o co se může jednat (jestli o nějaký teslácký mgf., či o co ...) - taky to odporuje pravidlům - bod 4.
Když ale napíšeš: T TV M37TM, tak hned vím, že se jedná o telku -
T TV (to je ta TESLA TELEVISION !!! - "rožnovská") ... M37 (monitor. typ - 37cm=14") ... T (má TXT) ... M (mono)
...
IMG_0038-1.JPG- (39.8 KiB) Zatím ještě nestaženo
-
IMG_0037.JPG- (41.1 KiB) Zatím ještě nestaženo
-
IMG_0036.JPG- (21.99 KiB) Zatím ještě nestaženo
BOBOBO píše:... Jen mne mrzí , že sám nepřepne na video . Cesty na desce jsou , ale neosazeno . Třeba jen propojky , nemám schema , třeba tento procík nezvládne ...
Pročti si toto vlákno - nebudeš mít podobný problém (nízké napětí z pinu8 SC - formát obr. ze "sexboxu" je jiný, než 4:3?)
Šásko E5, by mělo umět automaticky přepínat do AV: povel PERI jde přes T909 a 3 rez. (jsou to zřejmě ty, o kterých píšeš) na µC-IC901 - pin10 (STAT-AV). Nemusí ale umět zareagovat i na nižší napětí (PERI) z pinu8 SCARTu.
Když upravíš dělič T909, tak by to pak reagovat mohlo
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali