Blaupunkt IS 70-35 VTM, chassis FM 550.30
Moderátor: Moderátoři
Blaupunkt IS 70-35 VTM, chassis FM 550.30
Duvsan píše:...Je tam M29201-029.52A, čo by malo byť HR 6574. Nenašiel som, kde na Slovensku ho kúpiť...
A čo tak toto: http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1006 ... icle=37170 Je to na Slovensku... Gúgl za 10sekúnd...
P.S. Tipujem, že za chvílu tu bude teória o použití lacnejšieho trafa a následnom ,,prekopaní" všetkých obvodov...
Zatiaľ ďakujem za reakcie.
Impulzy z väzbového tráfka mi pripadajú bezchybné, s BU-čkom i bez neho, takže pred ním by som chybu nehľadal.
Ohľadne diódového modulátora, s rezonančným kondenzátorom samozrejme počítam. Vyskúšam tú obrazovku, ak je dobrá, stiahnem schému, jednosmerne to pomeriam a ďalej sa ukáže. Ale až koncom týždňa. Serie ma, že som si odprdol zdroj (mosfet, poistka a asi i TDA4605-3).
Tak zatiaľ.
Edit, blbo som meral.
Na pozícii BU-čka mám nejalý PHILIPS z vraku, má závernú diódu, tak som si dovolil to zapnúť a TV nabehol (s poduškou). Čiže vymeniť tú diódu a mohlo by byť. Len prečo odišla?
Neleží niekomu DO k tomuto starcovi? S univerzálom SilverCrest neviem naladiť obraz. Chytil sa len na pozícii 10 a 75, ale nenachádzam túto položku.
Dík