NB Acer 5530 - SW náhrada nefunkční klávesy
Moderátor: Moderátoři
NB Acer 5530 - SW náhrada nefunkční klávesy
rnbw byl rychlejší.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
No a právě ta klávesa se podělala a dotyčnému by stačilo ten LCD displej jen zapnout.
Přikládám blokové schéma. Stáhl jsem si samozřejmě i celé schéma, tak přikládám i podrobné jednotlivé bloky podle číslování kdyby někdo věděl jak na to.
- Přílohy
-
Blok 18.pdf- (88.92 KiB) Staženo 95 x
-
Blok 16.pdf- (75.22 KiB) Staženo 81 x
-
Blok 14.pdf- (70.71 KiB) Staženo 77 x
-
Blokové schéma Acer 5530.pdf- (122.83 KiB) Staženo 80 x
-
5530.png- (121.13 KiB) Staženo 93 x
Až na to že jsou to rozdílné výstupy. Neviděl jsem ještě notebook jenž by bez připojeného jakéhokoli zřízení na výstupu nezobrazil alespoň první logo......p32 píše:grafika samozřejmě taky - ty by nešla přece grafika na externí monitor.
Edit:
bude to nějaká klávesa Fx + Fn funci těch kláves jde jednoduše ověřit pokud ti jede notebook na externím monitoru.
Mám ale otázku (kontrolní). Na vstupu invertoru bude asi těch 13-18 V, potom 0-5 V na jas a 0 nebo +5V na vypnutí/zapnutí. Co když na tej desce nenaměřim ty volty pro to zapnutí do toho invertoru ? Klávesa třeba bude fungovat, to mohu ověřit v kombinaci s CTRL - F6.