Nokia N8
Moderátor: Moderátoři
- Premekapac
- Premekapac
Pověšené linky jsem smázl, abych jim nedělal reklamu
Neděláte někdo v servisu s telefonama, příp. nemáte někdo nějáké známé.. Potřeboval bych zjistit hodnotu té základní desky.
Příp. pokud nepochodíme s jistými orgáni, byl bych nucen se pokusit opravu provést sám..
Jen pro pobavení - V posudku- Reklamace vyřízena v zákonné lhůtě. Jestli 34 den je zákonná lhůta tak já sem papež...
Stopy po oxidaci okolo vstupu USB (kdyby jenom)
Oprava na náklady spotřebitele (odhah 6 tisíc) telefon stál necelých 7..
Myslím, že ta cena je takto schválně, protože žádný servis nemají, a reklamace dělaj ,,na koleni" co by je mělo přijít draho, nebo na co si netroufnou tak vyřizují vyplavením!!!
CZJKP1 píše:Jen pro pobavení - V posudku- Reklamace vyřízena v zákonné lhůtě. Jestli 34 den je zákonná lhůta tak já sem papež...
31. den už by měli smůlu
Už jsem to 2x takhle řešil. 30. den ke konci pracovní doby nebyla reklamace vyřízena, že je to na cestě.... a další kecy. Nezájem - prachy zpátky, nebo ČOI. Samozřejmě do těch krámů už nesmím, ale jeden už stejně zkrachoval a te druhý mne vůbec nemrzí.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- Premekapac
Co to znamená že se swapují??
Na jednu stranu píšeš, že se neopravují, na druhou stranu píšeš o výměne procesoru..
Včera jsem se ptal, byl jsem na burze na kolbence, v Praze, a jsou tam asi čtyři stánky..Jedině jednomu bych věřil. Je to čech, jedná solidně, a servis má v Praze..
Řekl mi, že obrazně řečeno, cena desky je cena telefonu, že je to velký problém, že mohlo odejít dotykové pole, a displej může být v provozu barevně flekatý... Ale že může zkusit vyprat to v ultrazvukové pračce s destilkou, nechat to vyschnout a zkusit oživit. Nevědel však, že deska umřela ještě před utopením. I když pravdou je, že v prodejně, co jsem telefon koupil, se snažili to Softwarově oživit, ale kdoví, jak tomu rozumí..
Každopádně na dotičného opraváře jsem si vzal vizitku. Časem uvidím..Telefon má záruční plombu neporušenou, tudíž v něm ani v servisu, kde jsem to koupil nebyly, jen to vytopili
- Premekapac
Když odmontuješ dolmí bok (na kterém je tlačítko menu) dostaneš se k baterce, a ke dvoum šroubkům, kterým bys telefon rozdělal. Pak kdybys odmontoval horní bok kde je vstup HDMI by ses dostal k dalším dvoum šroubkům, kterým bys telefon rozdělal.. Jenže ten horní bok neodmontuješ, protože je tam jeden šroubek přelepen štítkem IMEI, který podle všeho slouží i jako plomba (Je to pod krytem konektoru HDMI) vyguugli si obrázky..
Baterku měnit zkoušel, tato dává ale 0,00V
Co mam dělat? Já nevěd že tam ta plomba bude.. Kdyby tam nebyla asi ybch to rošrouboval, a ten motherboard vyčistil v destilce.. Aby nebyly žádné stopy po kapalině, pak bych to dal na posudek k Nokii a nakonec bych ten posudek vomlátil vo hubu té společnosti..
Jenže ta plomba a identifikátory vlhosti mě vše kazí.
Jirka
- Premekapac