Autorádio VW Alpha
Moderátor: Moderátoři
Autorádio VW Alpha
Po pripojeni na zdroj a zapnuti mi zbyva posledni moznost napsani kodu.
Mam strach, ze to nekdo odrovna uplne, da se to nejak prenastavit, aby tam byly 3 pokusy, jako puvodne?
Myslel jsem si, ze po odpojeni a znova napojeni zas budou 3 pokusy, ale jen jeden.
Mockrat dekuji.
Škoda, že to soudruzi u Blaupunktu nedomysleli jako Korejci: měl jsem tu MTC, v němž byla baterka NiCd 3,6V/225mAh a přepínač, kterým se připojila k paměti, když se rádio vytáhlo ze šuplíku v autě.
Hill píše:Zazálohuj si drát pro napájení pamětí (Dauer-Plus, čili trvale napájený) normální 9V baterkou přes dvě diody, aby se baterka odpojila při zapnutém zdroji, ale nevybíjela přes výkonový přívod, když je zdroj vypnutý, ty paměti žerou hodně málo, tak ti baterka kód podrží pár měsíců.
Škoda, že to soudruzi u Blaupunktu nedomysleli jako Korejci: měl jsem tu MTC, v němž byla baterka NiCd 3,6V/225mAh a přepínač, kterým se připojila k paměti, když se rádio vytáhlo ze šuplíku v autě.
To je dost dobrej napad!!!
Tos mel jeste hloupyho Korejce nektery to mely dokonce bez prepinace
Jak zrusit kod? - GOOGLE
Tuším , že se radio připojilo na napájení , drží se předvolby 1 a 4 a zapne se. Pak se zadá platný kód a radio při zapnutí již nevyžaduje kód. Kód jde zase opět zapnout podobným postupem.
Jinou možností je přepsat eepromku (jedna adresa) a radio kód již také nebude vyžadovat , jde o jednoduché starší radio a popis na tuto činnost je dostupný na internetu zcela zdarma.