po 6 letech dobré služby se nám vzepřela prajda a odmítla dále sloužit
Pračka po navolení programu a stisku tlačítka start/pauze zapne vypouštěcí čerpadlo, to jede cca 30s a pak začne blikat zelená kontrolka nad tlačítkem start/pauze. Dle návodu je to stejný stav jakobych já stiskem tlačítka start/pauze přerušil program. Ostatní tlačítka po stisku reagují a stejně tak na displeji se mění hodnota času dokonce praní. Na displeji se žádný kod závady neobjeví, je tam čas do konce praní. Celou pračku jsem prošel, plnění vodou funkční, odtok taky v pořádku, zámek dveří taky funkční. Pak je tam takový dvojitý tlakový membránový spínač, ten taky funguje. Ovládací panel jsem zkontroloval, zda třeba není vadný některý mikrospínač a vše v pořádku. V podstatě tam nic dalšího tam není. Když fouknu do toho membránového přepínače a nechám ho pod tlakem tak, aby zůstaly přeplé kontakty, pračka napustí vodu a začne otáčet bubnem, tzn asi jde dle programu. Jakmile to ale pustím, pračka hned stojí.
V návodu není tento stav vůbec popsán, mám podezření, jestli není poškozená řídící jednotka. Je to karta s čipem Motorola EWM2000WMS. Něco jsem tu už pročtl, ale to byly starší modely.
Prosím pokud by byla možnost nějaké servisního manuálu, kde je popsán reset. Případně dobrá rada.