Holice

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Puda
Kontaktovat uživatele:

Holice

#1 Příspěvek od Puda »

Holice byly výborný, asi jako trauč. Půlka věcí mi funguje takže pohoda...
Absolutně korektní jedinec s extrémními názory.
souba

#2 Příspěvek od souba »

Souhlas , počasí perfekt , konečně nepršelo sice dost vedro , ale dalo se vydržet.
Sortiment nabídek o dost širší než minulý rok.
Sehnal jsem skoro vše co jsem potřeboval.
Sice to nejhlavnější co jsem sháněl jsem nesehnal (obrazovku 25QP20),ale jinak spokojenost.
Racius
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Racius »

Počasie bolo otrasné, ale tiež som zohnal skoro všetko po čom som túžil, Grundiga MO20, nejaké súčiastky, nepoužitú Metru MT100, modrú M1T242, vzácne elektrónky, ja som spokojný :)
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Jo zase mám co třídit . Doplnil jsem si amára za dvacku , nejlepší kup vrtačka narexka 513ka za 30Kč , usmlouváno z 50sátky . Vadný vypinač . Neúspěch-nepodařilo se mi usmlouvat desky s 2051čkou a dalšími výkonovými prvky z 5ti na 4 k . Jo a přivezl a vzápětí vypil ozzobír . Mně osobně se zdá , že přibývá šuntu z china a ubývá starších kvalitních součástek . Stále pasu po stříbrných tantalech , ale našel jsem všeho všudy jen 2ks á 2,5 . Nebezpečím levných nákupů jsou i ti maníci výkupu elektrošrotu na place .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“