Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Souhlas , počasí perfekt , konečně nepršelo sice dost vedro , ale dalo se vydržet.
Sortiment nabídek o dost širší než minulý rok.
Sehnal jsem skoro vše co jsem potřeboval.
Sice to nejhlavnější co jsem sháněl jsem nesehnal (obrazovku 25QP20),ale jinak spokojenost.
Počasie bolo otrasné, ale tiež som zohnal skoro všetko po čom som túžil, Grundiga MO20, nejaké súčiastky, nepoužitú Metru MT100, modrú M1T242, vzácne elektrónky, ja som spokojný
Jo zase mám co třídit . Doplnil jsem si amára za dvacku , nejlepší kup vrtačka narexka 513ka za 30Kč , usmlouváno z 50sátky . Vadný vypinač . Neúspěch-nepodařilo se mi usmlouvat desky s 2051čkou a dalšími výkonovými prvky z 5ti na 4 k . Jo a přivezl a vzápětí vypil ozzobír . Mně osobně se zdá , že přibývá šuntu z china a ubývá starších kvalitních součástek . Stále pasu po stříbrných tantalech , ale našel jsem všeho všudy jen 2ks á 2,5 . Nebezpečím levných nákupů jsou i ti maníci výkupu elektrošrotu na place .