Plošný spoj pro jtag
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Plošný spoj pro jtag
Potřebuji pomoc při návrhu jednostranného plošného spoje na programátor JTAG podle tohoto schématu.Už jsem něco začal ale nedaří se mi to dát na desku, a ještě to potřebuji zkontrolovat ,soubor přikládám je to v EAGLE 5.6.0 Light díky za pomoc
- Přílohy
-
Jtag2.zip- (214.83 KiB) Staženo 130 x
Inak navrhnúť takýto plošák ako sa "patrí", to je tak na nedeľné popoludnie. Kto sa Ti s tým bude "babrať"?
- Přílohy
-
jtag.rar- (23.82 KiB) Staženo 112 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Já to pořád neumím nastavit na jednostrannou desku abych si mohl ten plošný spoj udělat doma to znamená zajít si do copy centra tam to na tisknou laserovou tiskárnou na obyčejný foto papír doma to na žehlit na kuplexit a vyleptat ,s oboustrannou deskou to by jsem musel to poslat panu Kohoutovi co dělá ti plošné spoje. díky za pomoc
A hotový návrh potom vyexportuješ do PDF a môžeš "tlačiť"...
P.S. Ja robím zásadne plošáky fotocestou. POSITIV 20 a predloha na pauzáku vytlačená doma. Výsledky sú vynikajúce. Robím takto aj dvojstranné plošáky. Pri troche trpezlivosti sa dá dosiahnuť takmer profi výsledok. Pravdaže ale bez prekovených dier...
Takto asi by ten Tvoj plošák mohol vyzerať:
- Přílohy
-
jtag oo.jpg- (98.33 KiB) Staženo 106 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Pro těch pár spojů a pro jeden exemplář bude rychlejší si navrženou předlohu přilepit na cuprex, důlčíkem vyznačit pájecí body, pak papír odlepit a spoje nakreslit centrofixem (novým s ostrým hrotem). Za chvíli máš hotovo. Jestli si nevěříš, že nezapomeneš nějaký spoj, tak si obrazec předkresli na cuprex z předlohy přes kopírák a pak jen obtáhneš.
Když ti nebude vycházet jedna vrstva bez křižování, dáš tam pár drátových propojek nebo na straně spojů použiješ pár smd odporů 0 Ohm přes křížení.
Nebo použiješ druhou stranu dvoustranného cuprexu pro natahání napájení k IO a obě strany propojíš zapájením v místech vývodů. Propojky nepotřebuješ.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
jezevec píše:Pokud navrhuješ DPS jednou za čas, byl by pro tebe vhodný program na kreslení plošných spojů Sprint Layout5.0. Nic se nemusíš učit, ovládání je intuitivní.
má to jednu chybu- (Kč 1170,- (s DPH))
- Přílohy
-
jtag print.rar- (277.91 KiB) Staženo 170 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Asi už mi nakopete někam
Poznámka: možná už jsem to rozchodil ale jak tam dám ten můj typ mého hardware to znamená tu moji desku co mě ten kolega navrhl ? díky