Regulovatelný lab. zdroj (ELV) 0-30V 0-10A
Moderátor: Moderátoři
Kaca píše:No tak nebylo to ve čtvrtek večer ale až dnes ráno. Zdravím Vás ! Takže jak jsem psal že dám vědět tak činím. Použil jsem tedy jedno dvouwatové tráfko 2x12V a zapojil 2x klasiku s 7809. Maká to nádherně a tímto chci ještě jednou poděkovat všem kteří se mnou ztráceli nervy, čas a moc mě pomohli ! Je pravdou že až se bude něco podobného v budoucnu bastlit, bude se úplně jinak projektovat. Díky Vám ! Kaca a mladý konstruktér.
Finalne foto by niekde k videniu nebolo ?
- Přílohy
-
IMG_0494.JPG- (46.11 KiB) Staženo 236 x
-
IMG_0495.JPG- (33.46 KiB) Staženo 208 x
Dále jen podotýkám že ty fotky jsem zde umístil na přání jednoho kolegy který je chtěl vidět a napsal si o ně.
Moderátorům děkuji a zdravím je a pana GeorgeB ujišťuji že se k tomuto tématu touhle otevřenou cestou už nevrátím abych mu tady nezabíral místo.
Dodnes pro mě dělal počítačovou administratívu syn ale už doma není a tak jsem se dnes učil na PC jak ty fotky tady fungujou. To je vysvětlení i pro ostatní kterým by tenhle skvost vadil ale věřím že je takových málo, ne-li jen jeden.
Zdravím Vás!
Tak veľa zdaru
Jinak upravit příspěvek jde kliknutím na ikonu "Upravit" v pravém horním rohu příspěvku. Případně přebytečný příspěvek smazat kliknutím na křížek ve stejném místě.
Moderátoři & administrátoři je vidí samozřejmě u každého.
Po kliknutí na "Upravit" se takto editovaný příspěvek "vrátí" do režimu jeho psaní a můžeš v něm cokoliv změnit - včetně částečného nebo úplného vymazání jeho obsahu nebi případně jeho nahrazení úplně jiným.
Odstranit svůj příspěvek (vedlejší "tlačítko" s křížkem ve tvaru X) můžeš jen dokud je poslední ve vlákně - neboli dokud do vlákna nikdo další nenapsal něco novějšího.
A když budeš mít potíže s dalšími funkcemi, stačí říct - poradíme. Pamatuj si, že učenej nikdo z nebe nespad - zato pitomce jako by shazovali - a nejpitomější otázka na světě je ta, kterou nepoložíš...
EDIT: no vidíš, tak Jogo byl rychlejší, ale aspoň to máš potvrzeno z víc zdrojů.... A tímhle je Ti i ukázáno, že příspěvek jde dodatečně poupravit - jak to dělám teď já.
A kutilmile - nelituju tě
Až budu mít zase nějakej skvost tak si ho vytisknu a pověsím raději doma na dveře a kdo bude chtít tak se může přijít podívat. Jinak už je to dobrý. Jdu na fotbal ale to asi taky nikoho nezajímá takže jako bych to ani nenapsal.......