Regulovatelný lab. zdroj (ELV) 0-30V 0-10A

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
gepard

#151 Příspěvek od gepard »

Zdárec,
s tím klasickým trafíčkem je to bába tutovka. Taky mám nachystaný pro měření napětí a proudu malé trafo - 2x9V/4,5W, pak není co řešit.
-- Gepard --
Atlan

#152 Příspěvek od Atlan »

Kaca píše:No tak nebylo to ve čtvrtek večer ale až dnes ráno. Zdravím Vás ! Takže jak jsem psal že dám vědět tak činím. Použil jsem tedy jedno dvouwatové tráfko 2x12V a zapojil 2x klasiku s 7809. Maká to nádherně a tímto chci ještě jednou poděkovat všem kteří se mnou ztráceli nervy, čas a moc mě pomohli ! Je pravdou že až se bude něco podobného v budoucnu bastlit, bude se úplně jinak projektovat. Díky Vám ! Kaca a mladý konstruktér. :agree:

Finalne foto by niekde k videniu nebolo ?
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Kaca »

Taky zdárec ! Jo. Je to tak. V jednoduchosti je krása. To foto, o to požádánm mladého konstruktéra.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Kaca »

Tak tady to končeně je :D
Jak se sem dá víc obrázků najednou bez toho abych něco po%ral? Ještě to nějak zkusím..........
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Kaca »

Tady je zbytek pokud to projde
Naposledy upravil(a) Kaca dne 02 říj 2011, 13:04, celkem upraveno 1 x.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Kaca »

Tak další a už asi poslední
Naposledy upravil(a) Kaca dne 02 říj 2011, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Hill
Administrátor

#157 Příspěvek od Hill »

Po vložení adresy obrázku se ti pod tím objeví Přidat soubor.
Tak přidáš další, objeví se to znovu....
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Kaca »

Znova zdroj. Ještě jednou díky Hille! Už to bude dobrý!!! :beer:
Přílohy
IMG_0494.JPG
(46.11 KiB) Staženo 236 x
IMG_0495.JPG
(33.46 KiB) Staženo 208 x
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od GeorgeB »

Kolikrát tu ten skvost ještě bude? :roll:
Když už, tak doporučuji editovat jeden vrchní příspěvek, tam vložit více fotografií a ostatní fotky v dalších příspěvcích vymazat.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Kaca »

Dobře! Žádám tedy tímto některého z moderátorů aby z mého příspěvku bylo vymazáno ( tedy co se toho skvostu týká ) to co překáží zde přítomnému GeorgeB Super uživateli kterého tímto srdečně zdravím a přeji mu hodně úspěchů.
Dále jen podotýkám že ty fotky jsem zde umístil na přání jednoho kolegy který je chtěl vidět a napsal si o ně.
Moderátorům děkuji a zdravím je a pana GeorgeB ujišťuji že se k tomuto tématu touhle otevřenou cestou už nevrátím abych mu tady nezabíral místo.
Dodnes pro mě dělal počítačovou administratívu syn ale už doma není a tak jsem se dnes učil na PC jak ty fotky tady fungujou. To je vysvětlení i pro ostatní kterým by tenhle skvost vadil ale věřím že je takových málo, ne-li jen jeden.
Zdravím Vás! :pravnik:
jogo

#161 Příspěvek od jogo »

On to tak zle určite nemyslel :) naozaj je tu toho rovnakého veľa :) a pohrať sa s tým môžeš veľmi ľahko sám: po premyslení si, ako to má celé vyzerať, v potrebnom svojom príspevku stlačíš "upraviť" a znovu máš tie isté možnosti, ako keď si príspevok tvoril. Môžeš neželaný obrázok v prílohe zmazať, alebo ďaľší pridať. Stlačením "Náhľad" si pred odoslaním pozrieš, ako to vyzerá, a prípadne doupravíš. Pozor: v "Náhľade" sa obrázky zobrazia v opačnom poradí, než si ich tam vkladal. "Odoslaním" to poradie bude zasa správne.
Tak veľa zdaru :) :wink:
Naposledy upravil(a) jogo dne 02 říj 2011, 12:58, celkem upraveno 1 x.
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od GeorgeB »

Fotky zdroje mi v žádném případě nevadí. Ale přijde mi zbytečné stejné fotky mít tu dvakrát. Na to je tu sekce "na vyzkoušení" http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... forum&f=27 Já jen abychom si rozumněli.
Jinak upravit příspěvek jde kliknutím na ikonu "Upravit" v pravém horním rohu příspěvku. Případně přebytečný příspěvek smazat kliknutím na křížek ve stejném místě.
Naposledy upravil(a) GeorgeB dne 02 říj 2011, 12:59, celkem upraveno 1 x.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od Kaca »

Díky jogo! Něco s tím udělám. :)
EKKAR

#164 Příspěvek od EKKAR »

Kaco - KLÍÍÍÍÍDEK, editovat SVOJE starší příspěvky můžeš i Ty sám - v každém z nich je napravo nahoře "tlačítko" s nápisem "UPRAVIT" - vidíš ho jen Ty sám, stejně tak další autoři vidí toto "tlačítko" pouze ve svých příspěvcích.

Moderátoři & administrátoři je vidí samozřejmě u každého.

Po kliknutí na "Upravit" se takto editovaný příspěvek "vrátí" do režimu jeho psaní a můžeš v něm cokoliv změnit - včetně částečného nebo úplného vymazání jeho obsahu nebi případně jeho nahrazení úplně jiným.

Odstranit svůj příspěvek (vedlejší "tlačítko" s křížkem ve tvaru X) můžeš jen dokud je poslední ve vlákně - neboli dokud do vlákna nikdo další nenapsal něco novějšího.

A když budeš mít potíže s dalšími funkcemi, stačí říct - poradíme. Pamatuj si, že učenej nikdo z nebe nespad - zato pitomce jako by shazovali - a nejpitomější otázka na světě je ta, kterou nepoložíš...

EDIT: no vidíš, tak Jogo byl rychlejší, ale aspoň to máš potvrzeno z víc zdrojů.... A tímhle je Ti i ukázáno, že příspěvek jde dodatečně poupravit - jak to dělám teď já.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od Kaca »

Díky EKKARE! O tom tlačítku jsem samozřejmě věděl ale chtěl jsem smazat celé dva příspěvky ale to nešlo takže možná už to bude v pořádku a příště se opravdu polepším.

Až budu mít zase nějakej skvost tak si ho vytisknu a pověsím raději doma na dveře a kdo bude chtít tak se může přijít podívat. Jinak už je to dobrý. Jdu na fotbal ale to asi taky nikoho nezajímá takže jako bych to ani nenapsal.......
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“