Hledám někoho na frézování krabiček
Moderátor: Moderátoři
Hledám někoho na frézování krabiček
Nabídky prosím do soukromých zpráv.
- Přílohy
-
splitter.jpg- (192.03 KiB) Staženo 286 x
Mám frézku, na které by to šlo udělat. V čem vidím problém je, že do konce listopadu nemám čas a hlavně nařezání tyče, protože ručně to nikdo dělat nebude, to je otročina a taky větší odpad. Neuděláte to dost kolmo. Strojní pilu nevlastním.
Dural by vyšel asi 3x levněji.
PS: jestli se nemýlím, tak horní (a tedy asi i spodní) a možná i boční strany u toho příkladu na obrázku nejsou frézované, ale broušené, ale dost hrubě, nebo obrážené či jen řezané. To je nutnost?
V tom připadě počítá s tím, že mu někdo materiál sežene, nařeže, na soustruhu ve čtyřpaknovce srovná na stejně silné placky, potom ofrézuje zvenku, zevnitř. srazí hrany, svrtá pro kryty zespodu a zvrchu, vytvoří vrtákem díry pro konektory, zabalí a pošle přes PPL na dobírku.
Nevím jak ty, ale já nemám frézu a ostatní nářadí na výrobu např. 20 takových kusů bez výpočtu další režie náležicí k tomu, tzn. nájem, elektřina, teplo, práce atd. Tím chci říct jen to, že stovku za hodinu práce si dnes nepočítá ani ten, co si takhle udělá fušku na zařízení někoho jiného.
Měl být konkrétní a napsat také kolik toho chce a do jaké celkové ceny za 1 kus. Materiál se dá nařezat přímo tam, kde se prodává, samozřejmě plus cena za tu práci. Řekl bych, že už tam ho 1 kousek přijde na tu stovku, ale možná se pletu.
Samozřejmě je to věc konstruktéra, ale zdá se mi to trochu příliš atomfest. Proč nepoužít něco takového? Dutý lisovaný profil.
Kolik krabiček potřebuju - tak okolo 20 kusů, možná i 30 kusů. Ono to je limitováno těmi součástkami, které mají přijít dovnitř, ty se fakt blbě shánějí.