GPS navigace na starší MT?

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
varok

GPS navigace na starší MT?

#1 Příspěvek od varok »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo dát do staršího MT GPS navigaci. Mám nyní MT SE P 910i. Vím že je to starší šunka, ale na netu jsem četl, že tam jde stáhnout plno dalších funkcí. Nebo neexistuje něco, jak tím mobil zdokonalit a aby fungoval jako GPS navigace? Děkuji.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

A Google si pouzil? Nasiel som, ze tam funguje Tom Tom 5.x. A treba pouzit externy GPS prijimac (cez bluetooth).
varok

#3 Příspěvek od varok »

Už jsem něco hledal, ale potřebuji to spíše vysvětlit pro blbce. Jestli stačí stáhnout jen nějaký prográmek, nebo musím použít nějaké přídavné zařízení.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Pro skutečnou funkci GPS potřebuješ multikanálový přijímač pro speciální pásmo obsazené touto službou - ten musí být schopný vyhodnotit signál přicházející ze satelitů a informaci z nich poslat procesoru se speciálním vyhodnocovacím programem. Takže bez "krabičky" spešl pro GPS se neobejdeš - ten zbytek by mělo patřičně udělané SW vybavení zvládnout... Jinak samozřejmě problematiku můžeš daleko podrobněji nastudovat podle pramenů, tohle je asi nejstručnější shrnutí, jaké jsem byl schopný "vyrobit"...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
varok

#5 Příspěvek od varok »

Dobře, takhle mi to stačí vysvětlit. Takže se zkusím blíže pohledat na netu a uvidím. Děkuji.
Standa99

#6 Příspěvek od Standa99 »

Neřeš jenom HW, ale také SW, aby do něj šly nahrát novější mapy, jinak ti to bude celé naprd.
monterjirka

#7 Příspěvek od monterjirka »

jedno řešení může být trekbuddy
volně na www.trekbuddy.net
na Nokii chodí pěkně, jen je třeba poprat se s certifikátem (popsáno v diskusi na uvedené stránce)
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“