Název vlákna byl upraven. Killroy
Mascom MC7125SM2, chassis PT92, cvakání
Moderátor: Moderátoři
Mascom MC7125SM2, chassis PT92, cvakání
Název vlákna byl upraven. Killroy
- Philip_Fry
vasek157 píše:Je to tátova oblíbená telka tak chci poprosit o radu co by to mohlo být.
Kdybys napsal odkud jsi, možná by se tu našla nějaká dobrá duše z tvého okolí, která by pomohla. Jinak samozřejmě jsou i TV servisy a tak. Ta televize za to ještě stojí.
www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=32062 = doporučuji pročíst
A navíc jsem ti jasně odpověděl: problém je zřejmě v řádku (v řádkovém rozkladu, resp. v jeho konci). I amatér a začátečník v TV opravách ví dobře o čem píšu, ty ale bohužel nejsi ani jedním z nich. Ty tu akorát hledáš online TV servis zadarmo. A budiž ti útěchou, že v tom tady nejsi zdaleka první ani poslední, proto pravidla:
3. U tazatelů se předpokládá určitá úroveň znalostí věcí z branže. Proto než založíte nové vlákno, zamyslete se nad tím, zda splňujete tento předpoklad a jste vůbec schopni podat základní informace o vašem postupu při opravě, způsobu měření a samotné definici závady ("mrtvola", nenabíhá zdroj či VN bez zátěže, pod zátěží, nepřítomnost obrazu nebo zvuku, deformace obrazu atd.). A HLAVNĚ o naměřených hodnotách. Dotazy typu "Nejde mi televize. Prosím co mám vyměnit, šroubovák mám", končí většinou v koši (anebo jsou bez dalšího vysvětlení nenávratně smazány).
vasek157 píše:Jsem psal dotaz do rubriky :PORADNA pro amatéry a začátečníky.Tak jsem předpokládal,že v tomto duchu budete odpovídat.Ale bohužel jsem se zmylíl:cry:
Čílíš se naprosto zbytečně - jsi tu zaregistrovaný 8 měsíců, ale ty pravidla jsi zřejmě nečetl dodnes
A za tu dobu jsi tu přišel podruhé - avšak ani v tvém 1. případě jsme se žádný výsledek (a že jsi dostal rad nemálo!) vůbec nedověděli
Pokud ta telka skončila na SD, tak tahleta zřejmě půjde za ní - z tvé strany se totiž snaha jeví jako nulová