LCD MASCOM MC32W11B, bliká LED
Moderátor: Moderátoři
- denispribil
denispribil píše:... jsem začátečník!!! ...
Tak začni s krystalkou a ne s LCD televizorem
Že si každý, kdo náhodou (anebo z doslechu) najde tento portál, hned myslí, že mu telka na druhý den pojede.
Může jet - ale když ji dá do servisu
denispribil píše:zdravím chlapy,jsem začátečník a mám také stejný problém..mascom mc32w11,šla a z ničeho nic se vypla.pouze bliká dioda pohot.režimu.chci se zeptat zda a jak opravit?jsem začátečník!!!díky za odpovědi!!!
Tak když jsi takový borec, proč hned v začátku nebylo uvedeno: jde to a to, ale nejde toto. Naměřil jsem tam toto ......
A četl jsi vůbec tato pravidla
Co ti říká např. bod 3:
3. U tazatelů se předpokládá určitá úroveň znalostí věcí z branže. Proto než založíte nové vlákno, zamyslete se nad tím, zda splňujete tento předpoklad a jste vůbec schopni podat základní informace o vašem postupu při opravě, způsobu měření a samotné definici závady ("mrtvola", nenabíhá zdroj či VN bez zátěže, pod zátěží, nepřítomnost obrazu nebo zvuku, deformace obrazu atd.). A HLAVNĚ o naměřených hodnotách. Dotazy typu "Nejde mi televize. Prosím co mám vyměnit, šroubovák mám", končí většinou v koši (anebo jsou bez dalšího vysvětlení nenávratně smazány).
.
- denispribil
denispribil píše:myslel jsem že forum je o tom,si pomoct a poradit a ne se povyšovat..
Tohle fórum je samosebou o pomoci, ale funguje to tu trochu jinak než si možná zvyklej z jiných. A v TV sekcích obzvlášť. Tady se očekává od uživatelů nějaká základní znalost problematiky věci. A na doučování každýho, kdo potřebuje akorát ušetřit za opravu tu teda moc neslyšíme. A na nějaký nespokojený připomínky takových tazatelů už vůbec ne. To zkoušej rovnou někde jinde.
Napsal si, že zdroj je 1/2 roku po výměně. Otázky tedy zní: byl nový, nebo opravovaný? Kdo to dělal, opravář nebo ty sám? Pokud opravář, vrať mu to s tím že to zase nejde. Pokud ty, anebo někdo jiný, odbyli jste to (možná nevědomky). Vem si ho do práce, začni od začátku a oměř co jsem ti napsal.