Je možné nahrávat na staré video?
Moderátor: Moderátoři
Je možné nahrávat na staré video?
V žádném případě nebudeš ale moci nahrávat jiný pořad než ten právě sledovaný.
Mám takto propojen DVD > SAT > VCR > TV sériově přes SCARTy, VCR pak nahrává ze všech zařízení. Přehrávání DVD, SAT funguje i když je VCR v režimu Standby ale nemusí to fungovat u všech typů. Samozřejmě průběžně zapojená zařízení musí mít 2 SCARTy. Pokud poslední zařízení nemá SCART dalo by se připojit přes redukci.Dratak píše:zapojit set top box přes video
Pak stačilo přepnout video které nahrávalo na AV, vložit prázdnou kazetu, spustit Play na druhém videu a na prvním Record. A právě duplikovaný film bylo možno během kopírování rovnou sledovat na televizi.
Achab píše:Mám takto propojen DVD > SAT > VCR > TV sériově přes SCARTy, VCR pak nahrává ze všech zařízení. Přehrávání DVD, SAT funguje i když je VCR v režimu Standby ale nemusí to fungovat u všech typů. Samozřejmě průběžně zapojená zařízení musí mít 2 SCARTy. Pokud poslední zařízení nemá SCART dalo by se připojit přes redukci.Dratak píše:zapojit set top box přes video
Mám starou TV jeden SCART,Video panasonic NV-FJ 632 2 krát SCART,DVD Philip DVP 5500 1SCART
omluvte,ale vůbec se v tom neorientuju
Dratak píše:Tak to jsme někde jinde, to je nějaký IPTV set top box. Tady leda zapojit set top box přes video, nebo přehazovat kabely. Z boxu kabelem CINCH-SCART do AV2 na videu, z AV1 na videu do televize. Při sledování obrazu ze set top boxu by se video muselo zapnout a přepnout na AV2. Pokud máš novou TV tak to do ní zapoj přes HDMI a analogové propojení Scart ponech jen pro nahrávání.
HDMI nemám,a kam připojím DVD?
Chápu to tak že setobox do videa na AV2 a pak AV1 do televize?