HD dotukal...

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tiktak1953

#16 Příspěvek od tiktak1953 »

Prepac,myslel som ze za to zobit nove tema je vacsi probl,ak nie tak OK.
PotPalo

#17 Příspěvek od PotPalo »

Mne tiež raz takto začal cvakať WD harddisk, ale data som zachranil. Nechal som ho vychladnúť, položený na boku vždy asi 3 minúty ako tak išiel, občas cvakol, ale dalo sa z neho kopírovať. Až sa zahrial, zase začal cvakať, tak vypnúť a čakať... Tiež som do neho jemne ťukol, keď cvakal už aj otočený na boku, a kupodivu to pomohlo, začal na chvíľu fungovať. Skús, možno dáta zachrániš.
Gringo_Joe

#18 Příspěvek od Gringo_Joe »

bez legrace jsem videl kdysi postup, ze se proste prekopirovani disku udelalo venku v mrazu, protoze za pokojove teploty disk odmital jet.. a slo to.. Staci dotahnout kabely za okno a je to;-)
Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

No vidis, a ja si myslel, ze se kamos zblaznil, kdyz jsem ho videl na HDD nafoukat hromadu snehu z CO2 hasicaku. Ani jsem o tom nechtel psat, je to takova "PC latina", neco jako maji myslivci. :D
Zajimavy bylo hlavne to, ze se pri ochlazovani na disku 🤐 temer souvisla vrstva vody, ktera kupodivu nicemu nevadila a disk se podarilo stahnout. 8O Ja jsem kdysi pouzival na teplemblbnoci desky ochlazovaci sprej z lekarny (bylo to pro fotbalisty na ochlazovani narazenin) a ty teplobolistky se s tim hledaly velmi dobre. Myslim, ze to umelo -30 a nebo -55 stupnu.
Jirka
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“