madyyy píše:.....Tento TV padol na zem a ostal mrtvy. Zatial najdenych vela studakov a opravnych.....
Jen bych se chtěl zeptat,hrdlo obrazovky drží?Je neporušené?Jinak souhlasím s prasklinami(čili přerušenými spoji).
Moderátor: Moderátoři
shleha píše:... Až to opravíš,pravdepodobne budeš mať poškodenú aj abrazovku (čistota farieb) po páde(nie vždy sa poškodí).
jezevec píše:madyyy píše:.... iesom skuseny opravar TV ale skuseny elektrotechnik som.
To já zase naopak a do rozvaděče lokomotivy taky nelezu.
Aneb "drž se ševče svého kopyta".
madyyy píše:je mi to jasne....len to doniesla upratovacka ze ci sa jej na to pozriem....niekedy som sa v tv hrabal ale prestalo ma to bavit.ja sa venujem tlaciarniam, lcd monitorom, proste kancelarskej technike.
madyyy píše:Kokun - ak sa sem chodis uz len zabavat, tak prosim ta len si citaj a bav sa...ale neprispievaj svojimi priblblími recami...zober si svoju dôchodcovsku palicu a otravuj vtaciky na dvore.
Naozaj o tvoje chujoviny tu nema nikto zaujem...
Vypni PC odpoj internet a uzivaj si dôchodok.
madyyy píše:Kokun - ak sa sem chodis uz len zabavat, tak prosim ta len si citaj a bav sa...ale neprispievaj svojimi priblblími recami...zober si svoju dôchodcovsku palicu a otravuj vtaciky na dvore.
Naozaj o tvoje chujoviny tu nema nikto zaujem...
Vypni PC odpoj internet a uzivaj si dôchodok.