Sony KV-E2961K, zelena obrazovka a spatne behy
Moderátor: Moderátoři
Sony KV-E2961K, zelena obrazovka a spatne behy
Podla tohoto http://getmanual.ru/tv/sb/sonyae2.htm by to mohla byt jednoducha zavada v RGB... Ak by to bolo ono, tak mam TV prakticky zadarmo. V opacnom pripade chassis von a zvysok na zberny dvor.
nahrál jsem si ten televizor (to skákání obrazu na začátku si nevšímejte to je kvůli televiznímu signálu) ale když ho přepnu na nějakou stanici tak je hlavně na písmu vidět jak se obraz třese
nevíte mi prosím vás náhodou jen tak zhruba říct že jestli je to problém s obrazovkou nebo něčim jiným?abych věděl jestli se mi ho vyplatí opravovat
dík moc za radu
Video:http://www.youtube.com/watch?v=Zyqgmqmfd_s

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Eleman píše:Uvidíme jak dlouho. Regenerace trinitronů nebývá moc úspěšná a už vůbec ne dlouhodobě. Ale přeju ti úspěch - třeba se zadařilo a nějakou dobu to vydrží.
Regenerace u TRINITRONu se skutečně nedaří (natož, aby to vydrželo rok)
fredis píše:No zatím je to asi rok. Mám ji na chalupě, takže jen pá - ne, ale to jede většinou od rána do večera.Nepráskal jsem všechny systémy, jen ten potřebný a postupně. ...
Ale tady se zřejmě nejednalo o regeneraci, ale o "odpálení" zkratu (svodu) mezi G-kat a G1 (což může být stejný problém i u iprth2748) -
Já to snad u žádné "barvy" nikdy ani nedělal (natož u Trinitronu).