Když jsem ho dodělal tak jsem dal při oživování napájení +-20V přes ochranné odpory 82 ohm ztráta nanich byla 3,5V což odpovídalo proudu asi 42mA, Tak jsem tam dal pojistky a :
Dc offset na výstupu bylo kolem 0-3 mV před relé, napětí na odporech emitorů výkonových trandů bylo 25mv což odpovídá klidovému proudu 75mA a tady je právě problém bohužel mi nejde trimrem regulovat klidový proud zesíku ať točím jak točím prostě nejde trimr jsem zkontroloval, Bdčko taky a hledám závadu okolo (trandy mje všecky dobrý ) Ale nemužu na to příjit kde je chyba, ještě jsem z hecu zkusil přivést audio signál a zesilovač hraje pěkně ale výkonové trandy dost hřejou páč jsou otevřený
Hledal jsem na netu a našel jsem dost odkazů na stránky kde mají lidi problémy s nastavení kliďáku u leachů.
Ještě jak jsem hledal tak jsem našel jeden omyl ato že to bdčko je podle osazení desky opačně viz obrázek.
Také jsem to skusil u +- 60v s odporama 82R/10W a tady je problém úbytek je 43V nanich to odpovídá proudu 500mA což je zle jelikož by mě být v řádu desítek mA, myslím si že stráta na něch je tak veliká protože je moc velkej kliďák, nevíte kde muze bejt krpa??NemŮŽu to ani zaboha najit .... ( Du spát bo už toho mám dnes dost