Dobry den vsem....Mame doma mycku tohoto typu.Zavada je nasledujici:Nekdy za cas se zapne program a mycka dela tohle...Tlacitko START se zmackne, mycka se tvari jako ze zacina myt ale po par sekundach prestane napoustet (START dioda pohasina) a znova, zacne napostet pak vypne atd atd...v pravidelnych intervalech!Pritelkyni to dovadi k silenstvi tak se chci zeptat kde zacit...Upozornuju ze jsem mycku nikdy nevidel rozebranou ale myslim ze jako takova neni az tak slozita ze by se to nedalo zmakonout...Za tipy predem dekuji
To vyzera na problem s napajanim riadiacej elektroniky. Skontrolovat skrutky v zasuvke kam je to pripojene,dalej to moze byt nejaky studeny spoj v riadiacej jednotke...
zasuvka je ok... Studenty na desce jsem nenasel zadne...zkusim se kuknout na nejake schematko jak jsou mycky resene...A co siovy vypinac....opalene kontakty nebo tak neco?? Ale zase ta pravidelnost mi tam nehraje
To je jasne ale jeste jsem to ani poradne neoddekloval...Muzu se jen zeptat kde se ten zdroj nachazi?? Je soucasti te desky??koukam jak koukam ale jak je to resene nevidim