a ty piny 711,712 atd...to vůbec nevím ve schéma sem nic takového nešel.je tam Z a nějaké číslo př Z62 a pod. Porucha rozklad,paměť Color430+pokus s txt
Moderátor: Moderátoři
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele:
a ty piny 711,712 atd...to vůbec nevím ve schéma sem nic takového nešel.je tam Z a nějaké číslo př Z62 a pod. - sambiliong
- sambiliong
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele:
takže situace je taková že u 704 si schémata protiřečí podle (blokové schéma připojení txt) jde na pin 2 mod.O ale podle (signál desky) jde 704 na pin 4 mod G. Tak to bylo i předtím na prasklé. Pak sem tedy ještě u Z63 přehodil drátek. Jinak tv bez připojeného mezistyku +txt jde normálně. To jsem z toho už jelen.miroja píše:Vcera som Ti poslal mailom blokovu schemu zapojenia modulu medzistyku v tomto TV, dosku napatovej syntezy aj s popisom ako je zapojeny konektor Z71 a signalovu dosku s popisom ako zapojit Z70. To by Ti malo pomoct
Peta-cb píše: ...Jinak tv bez připojeného mezistyku +txt jde normálně. To jsem z toho už jelen.
No neviem,ale asi si ma nepochopil, pretoze ja som vzdy pisal "bez dosky TXT"
Treba este skontrolovat, odkial berie modul "S" "video" signal (potrebuje ho na ziskanie riadkovych a snimkovych synchroimpulzov). V pripade, ze je je v TV teletext, telakc sa musi synchronizovat z vystupu modulu TXT, pretoze inak by si nemal zarucene to, ze ked prepnes na TXT mod obraz bude zasynchronizovany. Tiez je to velmi dolezite, ked mas zapnuty TXT+obraz. Podla dokumentacie by to teda malo byt z pinu 705 dosky medzistyku, no aj tu je viac moznosti, zalezi to aj od jednej malej upravy modulu TXT. Mohol by si urobit fotografiu toho modulu, z podobneho pohladu ako si robil foto dosky s nap. syntezou? No a z toho co som napisal vyssie vyplyva, ze ak modul TXT vyberies z TV, televizor nemoze ist normalne, lebo nebude mat riadkove ani snimkove synchroimpulzy.
Ja skusim pohladat moje poznamky k tejto uprave a porovnam to s tym, co bolo uverejnene v servisnom navode. Kedze mam odskusane,zo to chodi, skusime to potom presne tak zapojit.
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele: