Auto pro začátečníka
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Philip_Fry
EKKAR píše:TESAT!!!!rnbw píše:Zalezi od toho, ci je ten moderny motor francuzsky alebo japonsky
Ano, tesat ! Protože například jednou z největších slabin francouzského Renaultu Espace je japonský motor Isuzu, prodávaný jako 3.0dCi
Já tvrdím, že si člověk nevybere, protože v důsledku globalizace se počet dodavatelů dílů do automobilového průmyslu výrazně zmenšil a tak můžete potkat shodné díly na různých autech napříč značkami. A ani s těmi Japonci to zdaleka není tak růžové, jak si spousta lidí myslí, viz třeba Toyota, které dosáhla pověsti jedné z nejspolehlivějších značek díky tomu, že zatajovala spoustu výrobních malérů, na jejichž řešení ostatní výrobci pořádali svolávací akce.
kewin píše:jinak čim v autě min nepotřebne elektroniky tim lepe někdy sou to hrozna skryta kurvitka![]()
Tak to plný súhlas. Jazdil som 8 rokov na OLCITe. Žiadný posilňovač riadenia, žiadné ABS. Vozil som so sebou indkučnú cievku, hlavu rozdeľovača, sviečku, karburátor. Keď mi tá tzv. rumunská pomsta počas cesty skolabovala, vždy som si ju do hodiny spojazdnil.
Teraz mám Fiestu IV. Pred vianocami som sa na nej skoro zabil, len preto, že mi v zákrute pri voľnobehu skapal motor. Posilňovač riadenia v tom momente samozrejme prestal fungovať a volantom nešlo točiť... Len tak-tak som minul múr. Závada skapatia motora bola v ,,motorovom PC".
P.S. Do tohto zážitku som žil v tom, že keď posilňovač riadenia skolabuje, tak ide točiť volantom aspoň na úrovni toho OLTCITa.....A, samozrejme, brzdy to isté....
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
Nevkládej odkazy na obrázky širší než 800px. Narušují formát stránky. Připojeno formou přílohy. Killroy
- Přílohy
-
100_6918.jpg- (127.58 KiB) Staženo 97 x
-
100_6887.jpg- (148.79 KiB) Staženo 94 x
Prepáčte OT