Pomozte mi prosím - krádež mobilu
Moderátor: Moderátoři
Kdysi prý nebyl problém podvrhnout jakýkoliv IMEI, pak ho začali dělat vázaný na hardware, ale dnes máme mobily s operačním systémem, a tak určité osoby vědí jak na to. Jako ta policistka, které nebyl podezřelý mobil s EMEI ze samých nul a nechala ho zablokovat.
Mě by zase zajímala praktická zkušenost s přístupem T-Mobile (Twist) k téhle věci. Jestli se vůbec budou namáhat pomáhat ti s pátráním po tom přístroji.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Predpokladam ale znicenu spinacku-museli otocit volant do vertikalnej polohy.
Samozřejmě pro běžného ovčana se asi chtít nebude.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Nic zničené není, "spínačka" funguje normálně. Volant otočený nebyl, zůstal tak jak byl před vloupáním.keemo píše:Praxoval som v skodovackom servise,navod davat nebudem ale fakt tam za 2 minuty nemas co robit...(airbag)
Predpokladam ale znicenu spinacku-museli otocit volant do vertikalnej polohy.
Eleman píše:Vojta 7. Nemáš pravdu, mobil se nechá dohledat a zablokovat i s jinou SIM kartou. Jen musí "někdo" chtít (mít zájem).
Samozřejmě pro běžného ovčana se asi chtít nebude.
Reagoval jsem na komentář ohledné T-Mobile, IMEI telefonu je už nahlášeno policii, takže by ho měli zablokovat.
Jednoho dne na telefon přišla SMS od policajtů že se jim mám ozvat... No telefon sem musel odevzdat, 11 ticek nevím jestli ještě uvidím... Nejhorší na tom je, že vodafon by měl prachy vymáhat od toho "podvodníka" a né brát lidem telefony. Kdo by si myslel, že nový telefon, zabalený, s originálním a potvrzeným záručním listem s osobním převzetím bude nějakej pojeb. Takže 2 měsíce používání telefonu mě stály 11 tisíc.
- michalkolesa
- Zablokován

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Otci kdysi ukradli Feldu, po letech mu přišel dopis od právníka, že se sice našel motor, ale přes dva překupníky a nabytí v dobré víře si má stejně trhnout nohou, sice se ví o tom, že je kradej, ale nic mu nevrátí.
Výborný zákony. Já bych autora zavřel.
4 Basic: Škodu má hradit překupník, stejně, jak vydělal, musí i prodělat. Od toho je tady exekuce v případě jeho nesouhlasu, ale tady jaksi nefunguje a musíš žalovat a blablablba....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Když máte volnou chvilku, aspoň si zazálohujte telefonní seznam z mobilu, ať pak nemáte problémy. Každý si myslí, že "mně se tohle přece nemůže stát".