Problém s NTB Toshiba satellite 1410

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

Problém s NTB Toshiba satellite 1410

#1 Příspěvek od 555 »

zdravím všechny,tuto mašinku jsem dostal od známých.

nedělal vůbec nic, v adaptéru shořelé smd odpory v sekundáru i něco víc,ale o samotný adaptér tu ted nejde.Mám jiný ten samý a funkční.Připojím ho k notebooku a na NTB bliká pouze oranžová LED. I když stisknu tl. pro zapnutí ať už s baterií nebo bez ní.

zkusil jsem vyměnit cpu,ram...ale bez úspěchu.

Na jednom notebooku satellite P233mhz (bohužel typ si nepamatuji) byl procesor na samotné destičce,která se pak zasunovala do základovky,a tam mi to jednou udělalo to samé,místo zelené ledky mi blikala jen oranžová.Po rozebrání jsem přitlačil tu destčku s CPU,složil a jede do dneška,proto jsem právě i zde zkoušel vyměnit cpu,ale bez úspěchu.kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil,budu moc rád

tohle je on:
http://www.pixelbeat.org/systems/toshiba/
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

No a nebude tam spíš nějaká závada související s tím, proč shořely nějaké ty odpory v adaptéru, tj. něco kolem obvodů PWM měničů atd.?
555

#3 Příspěvek od 555 »

to si taky myslím,ve volných chvílích to pujdu zkoumat
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“