Epoxy 1200, poměr pryskyřice+tvrdidlo
Moderátor: Moderátoři
Za prvé, za druhé a za tretie, ak vás bude predavač presviedčať o tom, že TMEL eprosin T30 je vhodný na zalievanie, pošlite ho prosím niekam.
Jediné, čo ma zachránilo od fiaska bola uvedená striekačka s odstráneným dnom, ktorým šlo hmotu výborne nasať celým objemom a výborne natlačiť najmä pri konci, keď hmota cez zúženia "nestekala" ku dnu. Tu je vhodné ku otvoru na spodu priložiť inú striekačku s nádstavcom a vytvoriť tak podtlak.
Malá 2 ml striekačka sa neosvedčila na dávkovanie P11, z nejakého dôvodu to trelo a pri sebemenšej snahe o zatlačenie vám to ostrieka všetko naokolo, čo znamená následne rozobrať a vyčistiť váhu.
A mať pri práci s hmotou k dispozícii viac párov neelastických vinylových ( nie latexových ) rukavíc.
Krabičku dokonale oblepiť. Ak máte vo vnútri vodiče, prezieravo prilepiť epoxidom o plošák. A nezabudnúť na poriadnu solidnu špachltu.
Napriek mnohým negatívam, som s výsledkom na začiatok predsa len spokojný, kedže kvôli unikátnemu tvaru som zohnal len priehĺadnú krabičku a tmel nakoniec pôsobý esteticky.
Skúsim sa poobzerať po zalievacich : http://www.sincolor.cz/tmely_lepidla.htm
stasek píše:Aby tužidlo vytékalo rovnoměrně z injekční stříkačky, je třeba píst vyčnívající z ní rukou přibrzdit, aby to nevychrstlo.
Nie nestačí
Pomocť by snaď mohol plastový nádstavec injekčnej ihly, zbavený samotnej ihly.
- frantajetel11
frantajetel11 píše:JJ a co teprve až zjistíš, že jsi zrovna použil eprosin, kterej je plněnej nějakym skorokovovym sajrajtem a on ti to pěkně odstíní
Práve som to sprevádzkoval ( tmel krásne vytvrdol )
Led dioda signalizuje činosť, NF obvody vyžarujú na 1 kilohertzi tak ako pred zaliatim ale na VF nič ( s vytiahnutou antenkou ) ani ťuk, asi ako keď som pri experimentoch pokúšal vytočiť anténku do strany. Avšak nakoniec som zalieval v pôvodnej funkčnej konfigurácii usporiadania. Anténka je natesno u steny púzdra, dokonca ju sčasti vidieť.
Samotný VF obvod je v kovovom púzdre, len to všetko okolo neho asi reaguje na čokoľvek
S odstupom od antenky, avšak skoro paralelne ( resp. cik cak ) vedú vodiče, ktoré napájajú ledku, možno to bude aj tým, fakt netuším.
- Přílohy
-
zaliata VF konštrukcia.jpg- (17.25 KiB) Staženo 152 x
- frantajetel11
- frantajetel11
- frantajetel11
- frantajetel11