Efektová krabička Boss Compression sustainer, skreslenie
Moderátor: Moderátoři
Efektová krabička Boss Compression sustainer, skreslenie
Mám taký problem.Mám efekt krabičku ne gitaru:Boss Compression sustainer CS-3.Začala velmi skreslovať,červená led dioda svietí slabo,napájanie je v poriadku-adapter dáva 9 volto ,skušal som aj baterku,to isté.Mám tu schemu,vedel by nikto poradiť kde by som mal hladať problem-nejaky tranzistor alebo iné?
- Přílohy
-
CS-3.jpg- (174.86 KiB) Staženo 193 x
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ikdyž úbytek na R32 odpovídá odběru asi 9 mA. To by mělo být OK.
Ten adaptér, ze kterého to napájíš je originál?
Ono totiž není dost dobře možné, aby napětí na C1 bylo 9V při napětí adaptéru taktéž 9V, když v cestě stojí ještě R32 a D10.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Musí sa merať so zapojeným (zasunutým) IN Jackom.
Slabý svit LEDKY je indikácia MALÉHO napájania, čo môže spôsobiť aj zlý kontakt v JACK IN.
Na schematu je uvedevo, že v některých modelech jsou tyto prvky nahrazeny propojkou - zřejmě byl dodám stab. zdroj 9V.