Zdroj k reprobedýnkám
Moderátor: Moderátoři
Zdroj k reprobedýnkám
- Philip_Fry
Přímo na rádio dát repro je nanic. Teď to tak mám, ale je to staré autorádio, kde vyhučel koncový zesilovač a nyní tam mám náhradu poskládanou ze stavebnice z GMElectronic. Zesilovač má jen 1x1W a to je docela málo. Nepotřebuji žádnou diskotéku, ale když dělám auta před garáží, tak už to moc slyšet není.
- Philip_Fry
otakarv: Napájím to autorádio z dělaného zdroje, ale je slabý, 12V a asi 0,5A. Při hlasitější hudbě začne displej mrkat a rádio začne chrchlat. Při jednom udělám zdroj napájení pro rádio i reprobedýnky a zabiju dvě mouchy jednou ranou.
A teď si vyber, jestli si ho zbastlíš sám (třeba podle AR), anebo ho koupíš (nový, či starší - třeba na AUKRU), .....
V různých obchodech s elektronickými součástkami typu GES, GMElectronic apod. prodávají jen plastové, nebo plechové, ale takové blbé. Ta krabice z odkazu se mi docela líbí a podobné bych uvítal u více konstrukcí. Děkuji.