Tesla 21S60ST, chassis K1, cykluje zdroj
Moderátor: Moderátoři
Tesla 21S60ST, chassis K1, cykluje zdroj
rolis7 píše: Poprosím niekoho o link ku schéme na tento TVP. Podla popisu na plošáku, by to malo byť chasis BEKO, ale z tých ostatných čísielok /K1 21 EK3 PS DK NC TX1S ZA/sa akosi neviem dopracovať k nejakému výsledku. ...
Tipuju to na BEKO šasi K1.
Vyhledej na NETu, stáhni a porovnej se skutečností
kokun píše:rolis7 píše: Poprosím niekoho o link ku schéme na tento TVP. Podla popisu na plošáku, by to malo byť chasis BEKO, ale z tých ostatných čísielok /K1 21 EK3 PS DK NC TX1S ZA/sa akosi neviem dopracovať k nejakému výsledku. ...
Tipuju to na BEKO šasi K1.
Vyhledej na NETu, stáhni a porovnej se skutečností
rolis7 píše:KOKUN: Ďakujem. V noci som sa ešte trocha povrtal a vypadli mi dve možnosti: chassis K1 (ako si napísal), alebo chassis KX1-190-08. ...
Nz.
No - já jsem vycházel z toho, co jsi zřejmě opsal ze štítku s čárovým kódem - to 1. čísilko (z toho dlouhého hauznumera) většinou označuje typ šáska!
Kdybys hned napsal KX1-190 XX (a to máš natištěno i sezhora na DPS - mezi součástkami), tak bych ti to potvrdil 100%-ně (ostatně, stejně jako Killroy)
Nejčastější závadou tohoto zdroje bývá vadný síť. ellyt C651-100µ/400V, ale i ten odchází v důsledku jiné závady - ale toto nebude tvůj případ