JVC AV-28GT1BUF, neposlouchá

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

JVC AV-28GT1BUF, neposlouchá

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Tento , nejspíše , řídký model byl odložen . Myslel jsem , že bude pryč řádek . Zapl jsem a obraz normálně naběhl- zdroj STB . DO odkladatel nepřidal a čudlíky ovládat Tv nejde . Při startu Tv i zobrazí zdroj signálu - OSD běží . Zapojení okolo procu je mírně odlišné , než ve všech verzích co jsem k 11AK45 stáhl . Po oškrábání štítku z procu jsem přečetl SDA 555XP , je-li to možné . Obrázek je dobrý , to moiré je z foťáku . Mohla by to být modifikace dětské pojistky ? Když bych si byl jist , že je to tento problém , tak bych ještě DO koupil . Názor ? Ne na mne . Ten je ustálený a pro problém nepodstatný . :D 3,3 i 2,5 v pořádku , tedy zvlnění jsem neměřil .
Přílohy
IMG_0566.JPG
(50.07 KiB) Staženo 132 x
IMG_0565.JPG
(64.89 KiB) Staženo 116 x
IMG_0562.JPG
(81.08 KiB) Staženo 105 x
IMG_0561.JPG
(109.44 KiB) Staženo 125 x
biker77

#2 Příspěvek od biker77 »

Klasický ovladač od Vestla na JVC nefunguje musí být ovladač JVC. Tlačítka jsou vypnutá v menu.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Máš na mysli uživatelské či servisní menu ?
biker77

#4 Příspěvek od biker77 »

Tlačítka jsou vypnutá v uživatelském menu a i vstup do servisního je jiný než je u Vestlu obvyklé.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Díky , škoda , že nejsi blíže , dal bych ti trochu vydělat . :D Půjčil by někdo za úplatu potřebné DO ?
kokun

#6 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše: Tento , nejspíše , řídký model byl odložen . ... DO odkladatel nepřidal a čudlíky ovládat Tv nejde . Při startu Tv i zobrazí zdroj signálu - OSD běží . Zapojení okolo procu je mírně odlišné , než ve všech verzích co jsem k 11AK45 stáhl ... Názor ? Ne na mne . Ten je ustálený a pro problém nepodstatný . :D ...

:o Nwm, proč zrovna "řídký model" a proč nestáhnout dokumentaci přímo k němu :o :o :o
A názor je skutečně "ustálený" - mně stačí ten "odborný název" Předmětu vlákna (na odborném fóru) a fotky zapraseného šasi (které nemají s problémem nic společného) 8O
A VDO bude zřejmě tento (stejný se mně válí u našeho 14" JVC u dcery v pokojíku) :roll:
Honza - kokúň

#7 Příspěvek od biker77 »

Náhradní ovladač v AME COM 3954 za 316kč.
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

S tebou se kokune člověk vždycky zasměje . Víš , že nemáš brát všechno vážně , stejně umřeš . Tu doku pochopitelně mám , ale schema je stejný , jako u ostatnich a reálné zap u mne je trochu jiné . Sám , jako servisák by jsi měl uznat , že podíl odrazovek v tomto poměru stran je jen zlomek klasiky . Ale to je jedno , stejně budeš vect svou . Bikerrovi , narozdíl od tebe , mám za co poděkovat . Přeji všem krásný víkend . :D Fotodokumentací jsem tomu , kdo chtěl vidět chtěl ukázat , že dobré CRT jsou schopny dlouho plnit svou fci bez oprav .
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Tak jsem si vypůjčil ten kokúnův ovladač a vše jede zvesela . V menu se toho dá vypnout a bylo vypnuto více , co potom nejde spouštět tlačítky , vše uvolněno . Ještě jednou dík .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“