Video Aiwa CX-7, nechce fungovat

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dlhovlasy_brat

Video Aiwa CX-7, nechce fungovat

#1 Příspěvek od Dlhovlasy_brat »

Dobrý deň,
dostal sa mi do rúk tento VHS prehrávač (nie rekordér) a od vtedy mi nechce vôbec fungovať.

Ako náhle vložím kazetu, servo ju zoberie, vtiahne cez vodiče pásky ku bubne s obrazovými hlavami a asi po troch sek. kazetu stiahne do východzej polohy a video sa vypne do Standby módu. Skontroloval som hnacie remienky okolo videohlavy a sú v poriadku. Tiež som skontroloval aj remienok od motorčeka čo riadi mechaniku (vysúvanie) a tiež sú v poriadku. Video nechce vysunúť kazetu a vysuniem je len manuálne.

Dik za odpovede
Naposledy upravil(a) Dlhovlasy_brat dne 31 bře 2012, 11:04, celkem upraveno 1 x.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Dlhovlasy_brat píše:dostal sa mi do rúk tento VHS prehrávač (nie rekordér) a od vtedy mi nechce vôbec fungovať. Prikladám aj video

Tak než se Ti teda dostal do Tvých rukou tento VHS přehrávač,tak normálně fungoval? :wink:
Kde jsi to video "přiložil"?Nikde nevidím odkaz natož nějakou fotku! :roll:
Když to video tu kazetu vezme,vytáhne pásku,otáčejí se navíjecí trny?Když není posuv pásky,tak automatika pásku svine nazpět do kazety a tu vysune nazpět.
kokun

#3 Příspěvek od kokun »

Dlhovlasy_brat píše:Dobrý deň,
dostal sa mi do rúk tento VHS prehrávač (nie rekordér) a od vtedy mi nechce vôbec fungovať.
...

8O 8O 8O
Tak to by ti měli ty ruce přerazit :lol: :lol: :lol:
Honza - kokúň

#4 Příspěvek od Philip_Fry »

Velmi pravděpodobně mode switch, ale jestli tahle rada bude něco platná...? :roll:
Dlhovlasy_brat

#5 Příspěvek od Dlhovlasy_brat »

otakarv píše:Kde jsi to video "přiložil"?Nikde nevidím odkaz natož nějakou fotku!

Odkaz je na: http://youtu.be/2L1B82Mq4Y4
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Mode switch, stav spojek - stačí seklé pendulum, někdy nějaká přesmeknutá páka u vybavovací lišty...
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od otakarv »

Ono když je dole kryt a na čidla zasvítí světlo,tak to mnohdy blbne.Zkoušel jsi vrch zastínit třebas kusem kartonu?Nebo to dělá i když je video zakrytováno?
Dlhovlasy_brat

#8 Příspěvek od Dlhovlasy_brat »

Ono to robí aj ked je video zakrytovane a skusal som aj na vrch polozit karton a potom na rohoch zar. som to prikryl utierkou.

Neviem, kde sa nachadza ten Switch mode. Nie je to toto čidlo pod meechanikou? Lebo video ma dosť zložitý mechanizmus.

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku, vymazáno. Používej tlačítko "zaslat odpověď".Děkuji, Killroy
BIPOLAR

#9 Příspěvek od BIPOLAR »

Mode Swith máš pod tím labyrintem, který také zkontroluj a vyměň všechny gumičky. Stát se ti ale může to, že když to nějakým zázrakem rozchodíš, tak nakonec zjištíš že videohlava je v kopru. :wink:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “