Video Aiwa CX-7, nechce fungovat
Moderátor: Moderátoři
- Dlhovlasy_brat
Video Aiwa CX-7, nechce fungovat
dostal sa mi do rúk tento VHS prehrávač (nie rekordér) a od vtedy mi nechce vôbec fungovať.
Ako náhle vložím kazetu, servo ju zoberie, vtiahne cez vodiče pásky ku bubne s obrazovými hlavami a asi po troch sek. kazetu stiahne do východzej polohy a video sa vypne do Standby módu. Skontroloval som hnacie remienky okolo videohlavy a sú v poriadku. Tiež som skontroloval aj remienok od motorčeka čo riadi mechaniku (vysúvanie) a tiež sú v poriadku. Video nechce vysunúť kazetu a vysuniem je len manuálne.
Dik za odpovede
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Dlhovlasy_brat píše:dostal sa mi do rúk tento VHS prehrávač (nie rekordér) a od vtedy mi nechce vôbec fungovať. Prikladám aj video
Tak než se Ti teda dostal do Tvých rukou tento VHS přehrávač,tak normálně fungoval?
Kde jsi to video "přiložil"?Nikde nevidím odkaz natož nějakou fotku!
Když to video tu kazetu vezme,vytáhne pásku,otáčejí se navíjecí trny?Když není posuv pásky,tak automatika pásku svine nazpět do kazety a tu vysune nazpět.
- Philip_Fry
- Dlhovlasy_brat
otakarv píše:Kde jsi to video "přiložil"?Nikde nevidím odkaz natož nějakou fotku!
Odkaz je na: http://youtu.be/2L1B82Mq4Y4
- Dlhovlasy_brat
Neviem, kde sa nachadza ten Switch mode. Nie je to toto čidlo pod meechanikou? Lebo video ma dosť zložitý mechanizmus.
Zbytečná citace celého předchozího příspěvku, vymazáno. Používej tlačítko "zaslat odpověď".Děkuji, Killroy