Nahrávání na VCR Panasonic - Jen LCD TV s digi tunerem
Moderátor: Moderátoři
k pôvodnej teme: tuto možnosť - že sa dá TV naprogramovať klasickým TIMER-om ako to poznáme z videí som objavil práve len u panasonicu a panasonic zariadení ktore podporujú Q-Link. napríklad firma LG používa u svojich LCD TV system simplink a ten umožnuje LEN ovládanie pripojeného DVD playeru/rec. pripadne domaceho kina. takže panasonic v tomto zatial vedie.
je to podobné ako u satelitných prijímačov, ak sa naprogramovali tak sa v daný čas spustili a na vystupe SCARTu sa objavil AV signál a ovládacie napätie pre video ktore sa zaplo nahrávalo a ked sa satelit vypol tak video tiež prešlo do ST-BY. tak nejak by mali fungovať aj TV panasonic s tým že by tam mala byť možnosť výberu či pri zázname cez TIMER má byť panel vypnutý (rodina šla spať...) alebo zapnutý a nahrávaný program teda sledujeme.
Já to vidím asi tak: Kombinovat analog s digitálem asi není to pravé ořechové.
Proto to VCR-VHS (pů)jde docela slušně ve spojení s analog. CRT telkou a naopak - určitě bude líp fungovat FULL-HD LED telka s HDD, než s videem VHS.
Tak asi tak (svůj k svému)
Stejně ve finále - na nějaký záznam z TV typu zprávy nebo občas nějaký film stačí záznam na flashku bohatě (je to stejně lepší jak vhs) a pokud si chci nějaký film opravdu užít, chce to DVD/BLURAY a velkou placku nebo projektor...
Také jsem měl několik videí a stovky kazet, po koupi placky a projektoru jsem videa rozdal a kazety (několik plných pytlů) odvezl do SD.
Takže před koupí placky zkus to video na ni připojit a kouknout - je to fakt hrůza a pak zvaž, zda chceš placku nebo nějakou CRT - nebo zda opustit VHS.
Trochu jsem si zvykl např. dva programy nahrávat a jiný sledovat, mám STB, který to umí
P.S. RomanoREPAIRS nepotřebuje poradit, potřebuje si pokecat, nebo je vysí..t.