Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
Niektori vyrobcovia robia skoro uplne rovnake figurky, ktore sa na prvy pohlad lisia len cenou - a na druhy pohlad zlozenim.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nejlíp vyšel Kand a pak Mikado z Lidlu. Mám takový pocit, že jsem sem někam dával celý test.
Když už bych si měl koupit kečup a požít ho, tak určitě ne tohle, ale skutečně nějakou dobrou značku..
.
- kevin_mitnick
hafca píše:Co to je dnes dobrá značka?
Doma udelany... 6 kilo rajcat, kilo a pul papriky, dve kila cibule, kilo jablek, feferonek jak kdo chce, pul kilo cukru, tri deci octa, pul kila soli, pepr, hrebicek, bobkovy list... Varit tak 3-4 hodiny, pak propasirovat pres sito, jeste tak hodinu varit kvuli zahusteni a vrici plnit do lahvi...
hafca píše:Co to je dnes dobrá značka?
No to já nevím. Ale snad Heinz bývala tradice, nebo už není? Nevím jak dopadl v tom testu, nejím to a tedy ani nesleduju.
http://life.ihned.cz/jidlo/c1-52906730- ... -nez-nemci Pořád aktuální a už zase zvažuju, že budu jezdit na nákupy vybraných věcí do Německa. Tak jako jsem to běžně praktikoval v 90tých letech.
Tricatel Hamé : džemy stojí pěkně za prd, paštiky raději bez komentáře, kečup není moje parketa..
Jako nápad dobrý, ale má to jednu vadu. Z koupených rajčat to asi nebude to pravé ořechové a na balkoně je nepěstuji. Už proto, že je nejím a kečup používám opravdu vyjímečně.
Killroy
Heinz skončil na jedenáctém místě z šestnácti s podílem rajčat 20%.
- kevin_mitnick
hafca píše:kevin_mitnick
Jako nápad dobrý, ale má to jednu vadu. Z koupených rajčat to asi nebude to pravé ořechové a na balkoně je nepěstuji. Už proto, že je nejím a kečup používám opravdu vyjímečně.
Ani ja na balkone rajcata pestovat neminim. Staci najit ve svem okoli zemedelce, ktery je ochoten domluvit se. Staci zajit par desitek km a mam domaci ovoce, zeleninu, vajicka... ... ...
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
A pár hlášek z testu:
* Jestli toto dáváme dětem, tak je úplně jedno, jestli je zabijou kyselé deště, nebo tohle. (o české náhražce koly)
* Tyhle věci by měly být mládeži do 18 let nepřístupné. Ve středověku se za to sekaly ruce a za první republiky se chodilo do kriminálu! (o české drůbeží konzervě)
* Tady je jasně vidět i chrupavka a prasečí štětina. Je to typ konzervy, při které začínám konvertovat k vegetariánům. (o české vepřové konzervě)
* Vypadá to na stejnou továrnu, akorát stoprocentní šťáva šla do Německa a ty zbytky z vyplachování nádrží vodou jsou pro Čechy. Tohle kdyby se objevilo u německých dětí, tak tam toho výrobce pověsí. (o českém dětském krabičkovém pitíčku)
* Vypadá to, jako by se někdo do té konzervy pozvracel. (o českém vepřovém guláši v konzervě)
* Tímhle nám už vážně vzkazují: Milí občané ČR, trhněte si nohou! Tihle gauneři na nás vydělávají naprosto neuvěřitelným způsobem. (o české jahodové marmeládě)
* Tohle není čokoláda, ale prasárna plná cukru. Vsadím se, že tohle děti manažerů obchodních řetězců nejedí, protože by jim z toho naskákaly pupínky. (o české mléčné čokoládě)